Reklama
Vitaminová bomba
Fotogalerie:

Vitaminová bomba

Jan Novák
Jan Novák
Tachov4
Výtečný salát,který máme všichni moc rádi. 

Ingredience

  • 1 pomeranč
  • 3 větší mrkve
  • 3 jablka
  • 1 bílý nízkotučný jogurt
  • 1 lžíce med
  • dle chuti citronová šťáva

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Mrkev oškrábeme. Jablka rozpůlíme, vyřízneme jádřince, plody omyjeme a společně s mrkví nastrouháme nahrubo.
  2. Pomeranč nakrájíme na malé kousky, přidáme do mísy k nastrouhaným jablkům a mrkvi, přidáme jogurt a med, salát zakápneme citronovou šťávou a promícháme. Salát podáváme chlazený.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Houbové chipsy

Houbové chipsy

Tomáš Mika, Brno
Za pár korun /08.08.18
Džem z lesních jahod

Džem z lesních jahod

Sbírání jahůdek je pracné, ale výsledek za to stojí.

Magda Tichá, Rokycany

Za pár korun /26.06.16
Kulajda

Kulajda

Velice chutná a vydatná polévka.

Jana Sohlichová, Lipník nad Bečvou

Za pár korun /12.07.13
Sýrovo-celerové placičky

Sýrovo-celerové placičky

Máš-li doma čerstvé bylinky, přidej je také.

Jana Horáková, Mladá Boleslav

Za pár korun /19.10.17
Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Je rychlý a snadný.
Hana Vykoukalová, Blansko
Za pár korun /05.12.08
Špenátové vafle s vejcem

Špenátové vafle s vejcem

Martina Lancingerová, Světice

Za pár korun /07.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu