Reklama
Višňový džem
Fotogalerie:

Višňový džem

Lenka Vychodilová

Praha
V naší rodině je oblíbený nejen na nejrůznější poháry s tvarohem. Jeho příprava je rychlá.
Lenka Vychodilová, Praha

Ingredience

  • 1 kg višně
  • 1 cukr želírovací

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Višně vypeckujeme, rozemeleme je nebo rozmixujeme. Přidáme želírovací cukr a povaříme. Když začne džem želírovat, plníme do sklenic.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tofutella

Tofutella

Hořkou čokoládu lze nahradit kakaem a sirupem - javorovým, datlovým či z agáve. ...
Za pár korun /17.06.11
Rajčatová polévka se strouháním

Rajčatová polévka se strouháním

Martina Slámová, Karviná-Ráj

Za pár korun /12.10.18
Domácí preclíky

Domácí preclíky

Hodí se pro každou příležitost.

Irena Soukupová, Nejdek

Za pár korun /05.02.15
Řepový salát

Řepový salát

Rodina mě za něj nikdy nezapomene pochválit.
Simona Nováčková, Praha
Za pár korun /10.03.10
Pekáčky na plotně

Pekáčky na plotně

Zkus k nim popíjet meltové kafe a uvidíš‚ jak si pochutnáš.
Martina ...
Za pár korun /26.10.11
Rychlé smaženky ze zeleniny a brambor

Rychlé smaženky ze zeleniny a brambor

Pokud nám ještě zůstane těstíčko, uděláme si z něj omeletu a ozdobíme ji ...

Za pár korun /18.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu