Reklama
Vajíčková pomazánka
Fotogalerie:

Vajíčková pomazánka

Hana Viková

Jince
Co si hodovníci neodnesli, to zužitkuji.
Hana Viková, Jince

Ingredience

  • 4 vejce vařená
  • 100 g salám gothajský
  • 1 okurka kyselá
  • 1 lžíce hořčice plnotučná

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Uvařená vejce oloupeme, opláchneme a nastrouháme najemno. Okurku také nastrouháme najemno.
  2. Gothaj v celku bez slupky nastrouháme nahrubo nebo ho umeleme na masovém strojku.
  3. V míse smícháme vejce, okurku i gothaj, přidáme hořčici a zamícháme.
  4. Pomazánku mažeme na čerstvý chléb a dle chuti ozdobíme, například plátkem okurky, kouskem kapie a zelenou petrželkou.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Topinky s houbami

Topinky s houbami

Rychlá večeře za pár korun. Jiřina Linhová, Starý Plzenec
Za pár korun /02.02.13
Podzimní omeleta

Podzimní omeleta

Nejenže báječně chutná, ale jedna jediná dokonale zasytí i mého manžela, ...
Za pár korun /09.12.10
Tatarák plný vitaminů

Tatarák plný vitaminů

Vystačí asi na šest topinek.

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /22.11.15
Omeleta se švestkami

Omeleta se švestkami

Snídaně, svačina, dezert... Stačí si jen vybrat kdy a podávat.

Milada ...

Za pár korun /12.10.17
Bramborový závin  s houbami

Bramborový závin s houbami

Podle receptu Josefa Honsů z Roudnice nad Labem

Za pár korun /17.09.19
Špenátová polévka s uzeným sýrem

Špenátová polévka s uzeným sýrem

Sýr polévku krásně zvýrazní.

Lucie Strakošová, Trnávka

Za pár korun /31.10.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu