Reklama
Vaječná pomazánka
Fotogalerie:

Vaječná pomazánka

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín
Nejlíp chutná s čerstvým pečivem.

Ingredience

  • 2 mrkve
  • dle chuti sůl
  • 4 vejce
  • 170 g bílý jogurt Hollandia
  • 1 lžíce hořčice
  • 4 kyselé okurky
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí je oloupeme a protlačíme sítkem na kostičky. Takto připravená je smícháme s jogurtem, solí, pepřem a horčicí.
  2. Mrkev očístíme, nastrouháme na hrubém struhadle  a společně se sterilovanými okurkami nakrájenými nadrobno vmícháme do pomazánky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolová paštika

Fazolová paštika

Stejně se dělá i paštika z kuřecích jater. Kateřina Gajová, Brno
Za pár korun /31.01.14
Cibule v těstíčku

Cibule v těstíčku

Jednodušší a hlavně lacinější jídlo už ani nemůže být. Zkus ho taky.

...

Za pár korun /08.03.14
Květáková polévka s muškátem

Květáková polévka s muškátem

Stačí špetka muškátu a chuť polévky se zvýrazní.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

...
Za pár korun /17.09.12
Pikantní křidýlka se svěžím salátem

Pikantní křidýlka se svěžím salátem

Hana Trnavská, Havířov

Za pár korun /05.03.18
Fazolová polévka s nudličkami ( Huštěnovická )

Fazolová polévka s nudličkami ( Huštěnovická )

Oblíbená lokální specialitka. 

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory v Jeseníkách

Za pár korun /11.10.12
Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Tato vydatná polévka plná brambor‚ kapusty a dobré klobásy jde podávat ...
Za pár korun /29.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu