Reklama
Utopenci trochu jinak
Fotogalerie:

Utopenci trochu jinak

Eva Jonášová
Eva Jonášová
Jihlava
Jestli máte rádi utopence, zkuste tento recept. Jíst je můžete už druhý den.

Ingredience

  • 3 špekáčky
  • 2 cibule
  • 2 sterilované okurky
  • 2,5 lžíce ocet
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 2 lžíce voda
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnci smícháme ocet s olejem, kečupem, hořčicí, worcesterem a vodou a mírně zahřejeme, aby se vše spojilo. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli rovněž oloupeme a nakrájíme půlkroužky. Okurky nakrájíme na kolečka. 
  2. Nakrájené suroviny střídavě vrstvíme do sklenice a zalijeme připravenou marinádou. Takto připravené je necháme uležet 1 den. Před podáváním do utopenců vmícháme majonézu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dršťková polévka z kotrče

Dršťková polévka z kotrče

Pokud nemáte kotrč, můžete použít hlívu. Martina Najdrová, Lomnice nad Lužnicí
Za pár korun /12.01.10
Cibulové kroužky v pivním těstíčku

Cibulové kroužky v pivním těstíčku

Rychlá a dobrá pochoutka.

Michaela Bartošová, Rakovník

Za pár korun /26.05.13
Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Tahle polévka je u nás velmi oblíbená.

Věra Kmínková, Hořice

Za pár korun /14.06.14
Trojhránky se špenátem

Trojhránky se špenátem

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /23.04.18
Ředvičková smaženice

Ředvičková smaženice

Rychlá večeře i snídaně.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Za pár korun /07.11.12
Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Pikantní a osvěžující.

Alena Hanáková, Katusice

Za pár korun /03.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu