Reklama
Utopenci trochu jinak
Fotogalerie:

Utopenci trochu jinak

Eva Jonášová
Eva Jonášová
Jihlava
Jestli máte rádi utopence, zkuste tento recept. Jíst je můžete už druhý den.

Ingredience

  • 3 špekáčky
  • 2 cibule
  • 2 sterilované okurky
  • 2,5 lžíce ocet
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 2 lžíce voda
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnci smícháme ocet s olejem, kečupem, hořčicí, worcesterem a vodou a mírně zahřejeme, aby se vše spojilo. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli rovněž oloupeme a nakrájíme půlkroužky. Okurky nakrájíme na kolečka. 
  2. Nakrájené suroviny střídavě vrstvíme do sklenice a zalijeme připravenou marinádou. Takto připravené je necháme uležet 1 den. Před podáváním do utopenců vmícháme majonézu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Plněná slaná vajíčka

Plněná slaná vajíčka

Místo hrášku můžeš dát podušené houby. Danuše Maněvská, Praha
Za pár korun /16.03.16
"Šrekovy" placičky

"Šrekovy" placičky

Když ti zbyde špenát, určitě zkus tyto placičky, jsou hned hotové a chutnají výborně.

...
Za pár korun /23.02.13
Křupavá večeře

Křupavá večeře

Tuto rychlou večeři připravuji vždy, když mám chuť na něco lehkého a rychlého.

...

Za pár korun /20.05.12
Tvarohové šišky s mákem

Tvarohové šišky s mákem

Sázím na jednoduchost, složité a pracné pokrmy mi ani nechutnají. Naštěstí můj muž ...
Za pár korun /10.10.08
Plněné škubánky

Plněné škubánky

Jako rychlá večeře jsou výborné škubánky. Pro vylepšení je plním čímkoli co najdu v...

Za pár korun /23.03.17
Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Je rychlý a snadný.
Hana Vykoukalová, Blansko
Za pár korun /05.12.08
 

Nejnovější

Pečený pikantní králík

Pečený pikantní králík

Nejlepší je nechat králíka naloženého v marinádě přes noc. Zuzana Travičková, ...
Škola vaření /27.06.17
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Plněné vepřové řízky

Plněné vepřové řízky

Do mouky lze přidat koření nebo bylinky.

Irena Majerová, Brno

Škola vaření /26.06.17
Jehněčí špízy

Jehněčí špízy

Grilujeme pomalu, aby bylo maso propečené.

Radim Slotek, Hradec Králové

Všehochuť /26.06.17
Noky se žampiony a uzeninou

Noky se žampiony a uzeninou

Noky si vždy koupím do zásoby, aby byly ve spíži stále k dispozici. Manžel pak vaří ...

Vaříme express /25.06.17
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
Bylinková vepřová roláda

Bylinková vepřová roláda

Do rolády někdy přidávám i míchaná vejce, je pak barevnější.

Markéta Halušková,...

Všehochuť /24.06.17
Pražma s citronem a bylinkami

Pražma s citronem a bylinkami

Díky tomu, že rybu budeš grilovat v alobalu, zůstane šťavnatá.

Lucie Hrušková, ...

Zdravě a chutně /23.06.17
Zapečené cibule s nivou

Zapečené cibule s nivou

Nemusíš mít obavy, po uvaření je cibule lépe stravitelná a tolik nenadýmá.

Lenka ...

Všehochuť /23.06.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1707_copy

Léto na talíři

Léto je tu! Dny jsou plné slunečních paprsků a všichni je chceme nasávat plnými doušky.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama