Ingredience
- 3 špekáčky
- 2 cibule
- 2 sterilované okurky
- 2,5 lžíce ocet
- 2 lžíce olej
- 2 lžíce kečup
- 2 lžíce hořčice
- 2 lžíce worcesterská omáčka
- 2 lžíce voda
- 2 lžíce majonéza
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
V hrnci smícháme ocet s olejem, kečupem, hořčicí, worcesterem a vodou a mírně zahřejeme, aby se vše spojilo. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli rovněž oloupeme a nakrájíme půlkroužky. Okurky nakrájíme na kolečka.
-
Nakrájené suroviny střídavě vrstvíme do sklenice a zalijeme připravenou marinádou. Takto připravené je necháme uležet 1 den. Před podáváním do utopenců vmícháme majonézu.