Reklama
Utopenci trochu jinak
Fotogalerie:

Utopenci trochu jinak

Eva Jonášová
Eva Jonášová
Jihlava
Jestli máte rádi utopence, zkuste tento recept. Jíst je můžete už druhý den.

Ingredience

  • 3 špekáčky
  • 2 cibule
  • 2 sterilované okurky
  • 2,5 lžíce ocet
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 2 lžíce voda
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnci smícháme ocet s olejem, kečupem, hořčicí, worcesterem a vodou a mírně zahřejeme, aby se vše spojilo. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli rovněž oloupeme a nakrájíme půlkroužky. Okurky nakrájíme na kolečka. 
  2. Nakrájené suroviny střídavě vrstvíme do sklenice a zalijeme připravenou marinádou. Takto připravené je necháme uležet 1 den. Před podáváním do utopenců vmícháme majonézu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Dršťková z ředkviček

Dršťková z ředkviček

Recept vymyslela moje kamarádka. Lucie Zahradníková, Dobřichovice
Za pár korun /01.03.16
Zavařované houbové řízky

Zavařované houbové řízky

Tahle pochoutka prostě nemá chybu. 

Josef Sklenář, Třeboň

Za pár korun /06.08.16
Bramborové myši

Bramborové myši

Vyzkoušej dobrotu, kterou kdysi vařívala už moje babička!
Jan Likař-Valič, Praha
...
Za pár korun /02.07.09
Obalovaný starší chléb

Obalovaný starší chléb

Ochutnej dobrotu ze včerejšího chleba.
Hana Hlubučková, Hradec Králové
Za pár korun /03.04.09
Dršťková polévka z kotrče

Dršťková polévka z kotrče

Pokud nemáte kotrč, můžete použít hlívu.
Martina Najdrová, Lomnice nad Lužnicí
Za pár korun /12.01.10
Pečené plněné brambory

Pečené plněné brambory

Máš-li doma brambory, hlad ti nehrozí.
Zlatica Juhászová, Bratislava
Za pár korun /31.10.08
 

Nejnovější

Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži. Zdeňka Polanská, Vsetín
Škola vaření /25.04.17
Špagety à la lasagne

Špagety à la lasagne

Mám rád lasagne i špagety, obzvlášť ty boloňské. Podle tohoto receptu můžu ...

Vaříme express /25.04.17
Tortellini a cuketové zelí

Tortellini a cuketové zelí

Je to rychlé a lehké jídlo, vhodné jako letní oběd.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /25.04.17
Těstoviny s lososem

Těstoviny s lososem

Jemné rybí maso prostě nemá chybu.

Jitka Prošková, Tábor

Vaříme express /25.04.17
Kuřecí rizoto s baby karotkou

Kuřecí rizoto s baby karotkou

Klasika, která nikdy nezklame. Zasytí na oběd i na večeři a navíc je připravená za...

Vaříme express /25.04.17
Cannelloni se špenátem a mozzarellou

Cannelloni se špenátem a mozzarellou

Ve správných těstovinách nesmí chybět zelenina, sýr a koření. Pak je úspěch ...

Všehochuť /25.04.17
Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Důkaz, že oběd či večeři lze připravit snadno a rychle.

Pavlína Matějková, ...

Za pár korun /24.04.17
Orlovský grenadýr

Orlovský grenadýr

Naši místní specialitu každý moc chválí.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /24.04.17
Dýňové rizoto se žampiony

Dýňové rizoto se žampiony

Báječný tip pro všechny milovníky rýže.

Romana Kulichová, Praha

Vaříme express /24.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama