Reklama
Utopenci trochu jinak
Fotogalerie:

Utopenci trochu jinak

Eva Jonášová
Eva Jonášová
Jihlava
Jestli máte rádi utopence, zkuste tento recept. Jíst je můžete už druhý den.

Ingredience

  • 3 špekáčky
  • 2 cibule
  • 2 sterilované okurky
  • 2,5 lžíce ocet
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce kečup
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce worcesterská omáčka
  • 2 lžíce voda
  • 2 lžíce majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnci smícháme ocet s olejem, kečupem, hořčicí, worcesterem a vodou a mírně zahřejeme, aby se vše spojilo. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli rovněž oloupeme a nakrájíme půlkroužky. Okurky nakrájíme na kolečka. 
  2. Nakrájené suroviny střídavě vrstvíme do sklenice a zalijeme připravenou marinádou. Takto připravené je necháme uležet 1 den. Před podáváním do utopenců vmícháme majonézu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jablečné zahřátí

Jablečné zahřátí

Když začne sychravé počasí... Klárka Součková, 12 let, Praha
Za pár korun /30.01.14
Cibule v těstíčku

Cibule v těstíčku

Jednodušší a hlavně lacinější jídlo už ani nemůže být. Zkus ho taky.

...

Za pár korun /08.03.14
Smažené korbáčky

Smažené korbáčky

Rychlá mňamka k pivku či k vínu. 

Ludmila Kubíková, Chrást u Plzně

Za pár korun /05.03.12
Domácí cibulový chléb

Domácí cibulový chléb

Není nad domácí chléb. Jsme schopni sníst ho celý jen tak bez ničeho. 
Lenka ...
Za pár korun /17.01.11
Snídaňová omeleta

Snídaňová omeleta

Přikusuj celozrnné pečivo.

Radka Remešová, Hradec Králové

Za pár korun /04.04.16
Knedlíky se sladkou omáčkou

Knedlíky se sladkou omáčkou

Občas se stane, že od nedělního oběda zbydou houskové knedlíky. To si potom ...
Za pár korun /24.10.08
 

Nejnovější

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

Švestkový koláč inspirován Hrdinou kuchyně

"V pořadu Hrdina kuchyně je pro mě spousta inspirativních receptů. Například mi ...
Sladký život /15.11.18
Piškotový koláč

Piškotový koláč

Soňa Julková, Dvůr Králové
Sladký život /14.11.18
Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov

Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama