Hana Šátralová, Praha
Ingredience
- 16 slabších plátků knedlíků
- 200 g játrové paštiky
- 2 vejce
- 2 lžičky hladké mouky
- 3 lžíce mléka
- podle chuti sůl a pepř
- podle potřeby strouhanka a olej na smažení
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Knedlíky nakrájené na plátky pomažeme paštikou a slepíme vždy dva k sobě.
-
Vejce rozklepneme do misky, přidáme mléko, sů, pepř a mouku a prošleháme.
-
Slepené knedlíky namáčíme do rozšlehaných vajec a následně je obalujeme ve strouhance.
-
V pánvi rozpálíme olej a knedlíky osmažíme z obou stran dozlatova.
-
Po vyjmutí z pánve odložíme na papírový ubrousek, abychom z nich odsáli přebytečný tuk.