Reklama
Trojhránky se špenátem
Fotogalerie:

Trojhránky se špenátem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 1 balíček listového těsta
  • 400 g listového špenátu
  • hrst medvědího česneku
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 vejce
  • sůl a pepř
  • 1 lžíce oleje
  • 100 g mozzarelly

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Listový špenát spaříme, nakrájíme a spolu s medvědím česnekem a cibulí orestujeme na oleji. Necháme vychladnout, osolíme, opepříme, nastrouháme mozzarellu a rozetřený česnek, promícháme.

  2. Mezitím rozválíme listové těsto a označíme si trojúhelníky. Na polovinu trojúhelníků rozdělíme špenátovou směs a přikryjeme zbylými trojúhelníky.

  3. Těsta na okraji pečlivě spojíme. Trojhránky rozložíme na plech a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme asi 15 minut při 190 °C.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí pivní rohlíky

Domácí pivní rohlíky

Jsou skvělé, ze stolu zmizí během okamžiku. Aneta Erbenová, Praha
Za pár korun /08.03.16
Sloní "žrádlo"

Sloní "žrádlo"

Návštěvy i rodina ocení tuto velmi ‚‚jedlou‘‘ dobrotu.
Gabriela Kozlovská, Nové ...
Za pár korun /01.09.08
Řecké tzaziky

Řecké tzaziky

Středomořská dobrota.
Veronika Hovancová, Olomouc
Za pár korun /15.12.08
Cukeťák

Cukeťák

V létě na chatě ho pečeme každou chvíli.

Michaela Radečková, Pardubice

Za pár korun /27.07.17
Koblížkové penízky

Koblížkové penízky

Jsou tak dobré, že nevydrží ani do druhého dne.
Za pár korun /10.09.17
Luxusní lilkový kaviár

Luxusní lilkový kaviár

Jestli má tvá rodina ráda lilek, určitě ho vyzkoušej.

Kateřina Brussová, Olomouc

...
Za pár korun /13.02.16
 

Nejnovější

Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
Mřížkový koláč

Mřížkový koláč

Mandle dodají šmrnc

Podle receptu Lenky Horvátové z Kaplice

Sladký život /26.02.20
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno

Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama