Reklama
Topinky s bramborovou pomazánkou
Fotogalerie:

Topinky s bramborovou pomazánkou

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Této pomazánce se také říká ‚‚falešný tatarák‘‘ – já jsem nikdy pravý tatarský biftek nejedla, takže chuť nemohu srovnávat. Bramborová pomázanka mi chutná a po podzimní procházce s konvicí horkého čaje nemá chybu.
Mariana Srbová, Brno

Ingredience

  • paprika sladká mletá
  • 5 brambory
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžíce olej
  • worcesterská omáčka
  • kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Brambory uvaříme doměkka, oloupeme je a nastrouháme na jemném struhadle. Nejlepší je, když jsou vařené už den předem. K nastrouhaným bramborám přidáme olej, sůl a pepř podle chuti. Vše promícháme a dochutíme kečupem, sladkou paprikou, hořčicí a worchesterskou omáčkou. Pomazánku pořádně promícháme a můžeme ihned podávat.

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí langoše

Domácí langoše

Nic složitého, zato výsledek stojí za to. Kristýna Seidlová, Pardubice
Za pár korun /19.01.11
Křupavá večeře

Křupavá večeře

Tuto rychlou večeři připravuji vždy, když mám chuť na něco lehkého a rychlého.

...

Za pár korun /20.05.12
Dušená rýže s koprem

Dušená rýže s koprem

Příloha, která hezky voní a skvěle chutná.

Marta Kačíková, Strakonice

Za pár korun /29.05.14
Domácí preclíky

Domácí preclíky

Hodí se pro každou příležitost.

Irena Soukupová, Nejdek

Za pár korun /05.02.15
Sýrové bulky

Sýrové bulky

Pomáhám babičce při pečení.

Vítek Voleman, Praha

Za pár korun /23.01.16
Bramborovo-celerový salát s majolkou

Bramborovo-celerový salát s majolkou

Celer bývá neprávem opomíjenou zeleninou.

Hana Kocourková, Liberec

Za pár korun /05.02.17
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama