Reklama
Špenátové toasty
Fotogalerie:

Špenátové toasty

Marcela Hájková
Marcela Hájková
Zbýšov
Zdravá a rychlá svačinka!

Ingredience

  • listový špenát
  • toastový chléb
  • šunka
  • sýr (eidam, ementál, niva)
  • cibule, česnek, máslo

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Špenát necháme rozmrazit. Na pánvi orestujeme cibulku, přidáme špenát a česnek. Toasty mírně potřeme máslem nebo margarínem, obložíme šunkou, naplníme špenátem a sýrem.

  2. Přiklopíme dalším toastem a klasicky zapečeme v toastovači. Podáváme se zeleninou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Studentský bulgur

Studentský bulgur

Jako studentka dávám přednost pokrmům, které nejsou náročné na přípravu. Anežka ...
Za pár korun /22.05.13
Květákovo-houbový mozeček

Květákovo-houbový mozeček

Udělej si vydatnou večeři.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /18.09.16
Křenící se tuňák

Křenící se tuňák

Křenu dáme tolik, kolik sneseme, je léčivý. 

Kateřina Gajová, Brno 

Za pár korun /06.03.12
Melencová polévka

Melencová polévka

Výraz melence pochází ze slovenštiny.

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Za pár korun /26.08.16
Domácí vafle

Domácí vafle

Ideální snídaně nebo vydatný dezert.


Lucie Rychetská, Týnec nad Sázavou

Za pár korun /13.03.17
Krémová česnečka

Krémová česnečka

Trochu netradiční úprava klasiky.
Olga Valentová, Borotín
Za pár korun /06.10.08
 

Nejnovější

Chlebíčky

Chlebíčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /22.11.17
Rybí polévka

Rybí polévka

Tamara Erbenová, Most

Všehochuť /22.11.17
Drážďanská štóla

Drážďanská štóla

Upečeno podle receptu Marty Klimešové z Děčína

Všehochuť /22.11.17
Panforte di Siena

Panforte di Siena

Upečeno podle receptu Zuzany Strakové z Příbrami

Všehochuť /22.11.17
Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh

Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama