Reklama
Smažené tvarůžky
Fotogalerie:

Smažené tvarůžky

Blažena Bolková

Horní Tošanovice
V salámu nevytečou a nebudou zapáchat.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Ingredience

  • 1 balení tvarůžky olomoucké
  • 8 koleček salám paprikový
  • 2 lžíce strouhanka
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 1 vejce
  • 20 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Každý tvarůžek vložíme mezi kolečka salámu a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji.
  2. Podáváme s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Výborně se k nim hodí dobře vychlazené pivo.
     
    TP: Tvarůžky jsou díky nízkému obsahu tuku (kolem 1 %) vhodné na dietu. Vyrábějí se z nesýřeného, kyselého tvarohu. Kromě soli neobsahují žádné konzervační látky.

Pošli recept! 8/2010 (14.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palačinky s lesní náplní

Palačinky s lesní náplní

Majonézové palačinky se více hodí ke slaným pokrmům. Kristýna Válová, Ústí ...
Za pár korun /19.09.17
Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Tato pomazánka je velice jednoduchá a pochutná se na ni opravdu každý.
Simona ...
Za pár korun /01.01.09
Knedlíky z domácí pekárny

Knedlíky z domácí pekárny

Jsou téměř bez práce a výsledek je zaručený.

Ondřej Dráteník, Litomyšl

Za pár korun /10.05.15
Tarator

Tarator

l když polévky nejím kvůli tlaku, tarator mám rád. Hlavně v létě, když nastanou ...
Za pár korun /26.03.10
Zapečený chřest se sýrem

Zapečený chřest se sýrem

Jíš-li odlehčeně, možná ti tento jednoduchý recept bude chutnat.
Eva Jonášová, ...
Za pár korun /08.06.11
Nakládané hříbky

Nakládané hříbky

Zdobím jimi například obložené mísy.

Anežka Hubková, Vsetín

Za pár korun /26.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu