Reklama
Reklama
Smažené tvarůžky
Fotogalerie:

Smažené tvarůžky

Blažena Bolková

Horní Tošanovice
V salámu nevytečou a nebudou zapáchat.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice

Ingredience

  • 1 balení tvarůžky olomoucké
  • 8 koleček salám paprikový
  • 2 lžíce strouhanka
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 1 vejce
  • 20 ml olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Každý tvarůžek vložíme mezi kolečka salámu a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji.
  2. Podáváme s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Výborně se k nim hodí dobře vychlazené pivo.
     
    TP: Tvarůžky jsou díky nízkému obsahu tuku (kolem 1 %) vhodné na dietu. Vyrábějí se z nesýřeného, kyselého tvarohu. Kromě soli neobsahují žádné konzervační látky.

Pošli recept! 8/2010 (14.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová pizza taška

Cuketová pizza taška

Pokud děláme štrůdl, můžeme ze zbylého těsta vytvořit tuto svačinu. Kateřina ...
Za pár korun /02.07.13
Bramborovo-smetanová paštika

Bramborovo-smetanová paštika

Nasekaný rozmarýn a muškátový oříšek jí dodají šmrnc.

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /20.05.16
Šupitalka

Šupitalka

Staročeská polévka z levných surovin.

Anna Ešnerová, Bakov nad Jizerou

Za pár korun /15.02.14
Zavařované houbové řízky

Zavařované houbové řízky

Tahle pochoutka prostě nemá chybu. 

Josef Sklenář, Třeboň

Za pár korun /06.08.16
Slané mňamky

Slané mňamky

Hned zmizí ze stolu.
Ludmila Konečná, Dačice
Za pár korun /11.10.11
Polévka s čerstvým libečkem

Polévka s čerstvým libečkem

Dodá polévce charakteristickou chuť.

Dagmar Kallupová, Stod

Za pár korun /06.01.16
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama