Reklama
Smažené kobližky
Fotogalerie:

Smažené kobližky

Lucie Holá

Třebíč
Proč tuto pochoutku kupovat? Kobližky jsou nejlepší domácí.
Lucie Holá, Třebíč

Ingredience

  • 6 lžic mléko
  • 2 lžíce rum
  • 1 tvaroh
  • 4 vejce
  • 200 g mouka hladká
  • 1 prášek do pečiva
  • olej
  • cukr moučkový
  • marmeláda

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Rozmixujeme tvaroh, mlé­ko, vejce, rum, přisypeme mouku s kypřicím práškem do pečiva a promícháme do hustší hmoty.
  2. Lžičkou vykrajujeme kousky, které klademe na ro­zpálený olej na pánvi a sma­­žíme z obou stran do­zla­tova.
  3. Hotové kobližky necháme jen mírně zchladnout a plníme marmeládou a sy­peme moučkovým cukrem.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaný koláč

Slaný koláč

Teplý posypeme strouhaným sýrem. Katka Miláčková, Praha
Za pár korun /03.06.15
Jablka v těstíčku

Jablka v těstíčku

Je lepší, když jsou jablka trochu nakyslá.

Lucie Vaněčková, Lodnéřov

Za pár korun /01.11.14
Smažený ředkvičkový špíz

Smažený ředkvičkový špíz

Když se na jaře objevily krásné červené ředkvičky, zkusila jsem je připravit ...
Za pár korun /02.07.09
Pórkové risotto

Pórkové risotto

Využijeme zejména bílou část pórku.

Kateřina Gajová, Brno

Za pár korun /10.06.13
Zavařená ačokča

Zavařená ačokča

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /06.08.18
Bramborová polévka s houbami

Bramborová polévka s houbami

Chutná, levná, ale i zdravá bramborová polévka, která patří k našim oblíbeným.

...

Za pár korun /18.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu