Reklama
Smažák v bramboráku
Fotogalerie:

Smažák v bramboráku

Veronika Jakubková

Česká Třebová
Výborný a sytý bramborák se sýrovým překvapením.
Veronika Jakubková, Česká Třebová

Ingredience

  • 1 kg brambory
  • 1 ks vejce
  • 4 lžíce mouka
  • sůl a pepř podle chuti
  • majoránka dle chuti
  • 4 stroužky česnek
  • mléko dle potřeby
  • 8 ks sýr tvrdý
  • olej na smažení
  • zelenina na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Nastrouháme syrové brambory, přidáme vejce, mouku, sůl, majoránku, česnek, mléko a vše důkladně zamícháme.
  2. Na rozpáleném oleji smažíme nejprve z jedné strany, poté na něj položíme sýr, poklademe druhou vrstvu těsta, celou placku otočíme a osmažíme i z druhé strany.
  3. Servírujeme a jako přílohu podáváme zeleninu.

Pošli recept! - Speciál - Recepty z brambor (25.8.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tarator

Tarator

l když polévky nejím kvůli tlaku, tarator mám rád. Hlavně v létě, když nastanou ...
Za pár korun /26.03.10
Cibulová kolečka v těstíčku

Cibulová kolečka v těstíčku

Jednoduché a přitom velmi dobré! Ideální chuťovka k pivu nebo vínu.
Za pár korun /16.01.12
Višňová bowle

Višňová bowle

Nemůže chybět na dobré party...
Milena Jirková, Přelouč
Za pár korun /12.12.08
Houbová polévka se zázvorem

Houbová polévka se zázvorem

Letos jsme našli spoustu lesních hub a tak mám spoustu prostoru k improvizaci.

Vladimíra ...

Za pár korun /20.10.14
Lasagne jedna báseň

Lasagne jedna báseň

Můžeme ozdobit čerstvou bazalkou.

Michaela Pöschlová, Hořice na Šumavě

Za pár korun /22.09.17
Plněná vejce

Plněná vejce

Dávám si obzvlášť záležet na tom, aby se jídlo z talíře přímo ...
Za pár korun /10.10.08
 

Nejnovější

Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko
Zdravě a chutně /16.08.18
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu

Jindřišky Pošmurné z Havířova

Všehochuť /16.08.18
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Výborné i jako svačinka


Podle receptu Yvony Sedláčkové z Písku

Všehochuť /16.08.18
Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /16.08.18
Madlenky s perlou

Madlenky s perlou

Olga Pysarenko, Praha

Sladký život /16.08.18
Rumové kynuté koláče

Rumové kynuté koláče

Jitka Skálová, Rakovník

Sladký život /16.08.18
Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín

Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama