Teplý posypeme strouhaným sýrem.
Katka Miláčková, Praha
Ingredience
- 400 g polohrubá mouka
- 2 lžíce žitná mouka
- 1 kypřicí prášek
- 1 lžička sůl
- 100 g strouhaný eidam
- 50 ml olej
- 3 vejce
- 300 ml mléko
- Náplň:
- 2 lžíce olej
- 1 cibule
- 200 g šunková klobása
- 1 svazek ředkvičky
- 4 jarní cibulky s natí
- 50 g strouhaný eidam
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Smícháme sypké ingredience, přidáme sýr, vejce, olej a mléko. Umícháme těsto a rozetřeme je na plech.
-
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a klobásu. Přidáme plátky ředkviček a 3 cibulky s natí a ještě pár minut restujeme. Necháme vychladnout.
-
Rozložíme náplň, posypeme poslední pokrájenou cibulkou a sýrem a pečeme při 170 °C 50–55 minut.