Reklama
Slaný koláč
Fotogalerie:

Slaný koláč

Katka Miláčková

Praha

Teplý posypeme strouhaným sýrem.

Katka Miláčková, Praha

Ingredience

  • 400 g polohrubá mouka
  • 2 lžíce žitná mouka
  • 1 kypřicí prášek
  • 1 lžička sůl
  • 100 g strouhaný eidam
  • 50 ml olej
  • 3 vejce
  • 300 ml mléko
  • Náplň:
  • 2 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 200 g šunková klobása
  • 1 svazek ředkvičky
  • 4 jarní cibulky s natí
  • 50 g strouhaný eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Smícháme sypké ingredience, přidáme sýr, vejce, olej a mléko. Umícháme těsto a rozetřeme je na plech.

  2. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a klobásu. Přidáme plátky ředkviček a 3 cibulky s natí a ještě pár minut restujeme. Necháme vychladnout.

  3. Rozložíme náplň, posypeme poslední pokrájenou cibulkou a sýrem a pečeme při 170 °C 50–55 minut.

Pošli recept! 5/2014 (18.4.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Odlehčená fazolačka

Odlehčená fazolačka

Dietnější polívka, co dodá sílu. Pavla Tomanová, Orlová - Lutyně
Za pár korun /06.06.13
Bramborová kaše s mrkví

Bramborová kaše s mrkví

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /26.02.18
Pečená dýně hokkaido

Pečená dýně hokkaido

Kdo má na zahrádce plno dýní hokkaido, určitě tento recept odcenní.



Za pár korun /17.09.17
Cuketová polévka s česnekem

Cuketová polévka s česnekem

Z této zeleniny lze připravovat leccos.

Leona Sasková, Semily

Za pár korun /05.01.17
Pórková pomazánka

Pórková pomazánka

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Za pár korun /05.01.18
Cukeťák

Cukeťák

V létě na chatě ho pečeme každou chvíli.

Michaela Radečková, Pardubice

Za pár korun /27.07.17
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama