Reklama
Salát s grilovanou cuketou a rajčátky
Fotogalerie:

Salát s grilovanou cuketou a rajčátky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Připravuji ho třeba ke grilovanému masu.

Monika Jánská, Vlašim

Ingredience

  • 1 malá cuketa
  • podle potřeby olivový olej extra virgin
  • trocha polníčku
  • 1 čekanka
  • trocha rukoly
  • 6 cherry rajčátek
  • 1 žlutá paprika
  • podle chuti mořská sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Cuketu i se slupkou nakrájíme na drobné kostičky a orestujeme ji na troše olivového oleje. Směs salátů, rajčátek a papriky pouze v misce posypeme mořskou solí a zakápneme olivovým olejem.

  2. 2. Vše promícháme a orestovanou cuketu přidáme navrch.

Pošli recept! 8/2015 (7.7.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pórkové risotto

Pórkové risotto

Využijeme zejména bílou část pórku. Kateřina Gajová, Brno
Za pár korun /10.06.13
Nudle se zelím

Nudle se zelím

Nejlevnějším a nejrychlejším jídlem, jaké si umím představit, jsou nudle se zelím. ...
Za pár korun /20.08.08
Smažené kobližky

Smažené kobližky

Proč tuto pochoutku kupovat? Kobližky jsou nejlepší domácí.
Lucie Holá, Třebíč
Za pár korun /12.01.09
Bramborák do trouby

Bramborák do trouby

Do těsta můžeme vmíchat nakrájenou uzeninu nebo slaninu.

Ivana Bartušková, Luka nad ...

Za pár korun /03.03.15
Zelňačka s kuřecím masem

Zelňačka s kuřecím masem

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /21.11.17
Zelníky

Zelníky

Nikdy se nepřejedí, chutnají i studené.

Lenka Kerlínová, Darkovice

Za pár korun /19.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu