Reklama
Zpět na článek: Rybíz a la brusinky
Tisknout

Další z rubriky

Polévka ze zbylých brambor

Polévka ze zbylých brambor

Jednoduše se tak spotřebují zbytky. Helena Macková, Vsetín
Za pár korun /22.10.13
Džem z lesních jahod

Džem z lesních jahod

Sbírání jahůdek je pracné, ale výsledek za to stojí.

Magda Tichá, Rokycany

Za pár korun /26.06.16
Lasagne jedna báseň

Lasagne jedna báseň

Můžeme ozdobit čerstvou bazalkou.

Michaela Pöschlová, Hořice na Šumavě

Za pár korun /22.09.17
Dýně hokaido pečená s brambory

Dýně hokaido pečená s brambory

Zkus k dýni přidat také trochu krájených rajčat. Směs bude pěkně barevná.

Ivana...

Za pár korun /08.09.16
Kopřivová smaženice

Kopřivová smaženice

Škvarečky dodají krásnou vůni i chuť.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Za pár korun /13.03.17
Domácí cibulový chléb

Domácí cibulový chléb

Není nad domácí chléb. Jsme schopni sníst ho celý jen tak bez ničeho. 
Lenka ...
Za pár korun /17.01.11
 

Nejnovější

Kolena s křenem

Kolena s křenem

Podle receptu Radka Košťála z Ústí nad Labem
Škola vaření /27.02.20
Vepřová duhová pečeně

Vepřová duhová pečeně

Otto Plášek, Brno

Všehochuť /27.02.20
Pečínka z alobalu

Pečínka z alobalu

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /27.02.20
Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama