Reklama
Rybíz a la brusinky
Fotogalerie:

Rybíz a la brusinky

Anna Veselá
Anna Veselá
Vysočina
Bez této dobroty se u nás neobejde žádná porce svíčkové.

Ingredience

  • 1 kg červený rybíz
  • 600 g péskový cukr
  • 1 vanikový cukr
  • dle chuti rum

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Obraný a omytý rybíz prosypeme pískovým cukrem a necháme stát 24 hodin.
  2. Druhý den rybíz zprudka povaříme asi 10 miut, ochutíme vanilkovým cukrem a rumem a plníme do skleniček.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Melencová polévka

Melencová polévka

Výraz melence pochází ze slovenštiny. Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem
Za pár korun /26.08.16
Langoše z jogurtu

Langoše z jogurtu

Zdravější varianta nezdravého fastfoodového jídla.
Za pár korun /09.05.12
Mrkvičkové zahřátí

Mrkvičkové zahřátí

Petra Geletičová, Smidary

Za pár korun /10.10.18
Šrekovy placičky

Šrekovy placičky

Dělávám je, když mi zbude špenát.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Za pár korun /11.03.14
Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Je rychlý a snadný.
Hana Vykoukalová, Blansko
Za pár korun /05.12.08
Zeleninová pochoutka

Zeleninová pochoutka

Nikdo nepozná, že je v ní červená řepa.

Marie Bártová, Hradec Králové

Za pár korun /05.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu