Reklama
Rigattoni s fazolemi
Fotogalerie:

Rigattoni s fazolemi

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Můžeme použít i celozrnné těstoviny.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 150 g těstoviny rigattoni
  • 150 g vařené fazole (borlotti)
  • půlka červené cibule
  • větvička rozmarýnu
  • 2 lžíce rajský koncentrát
  • sůl
  • olivový olej
  • mrkev
  • špetku drceného chilli

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme cibuli a mrkev, přidáme chilli, protlak a rozmarýn a zalijeme trochou vody.
  2. Po 10 minutách varu vmícháme zvlášť uvařené těstoviny a pár minut probubláme, dokud pokrm nezhoustne. Dochutíme olivovým olejem a před podáváním odstraníme rozmarýn nebopoužijeme snítku čerstvého na ozdobu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborovo-vajíčková pomazánka

Bramborovo-vajíčková pomazánka

Může to být jak rychlá večeře, tak třeba podklad na chlebíčky pro návštěvu. ...
Za pár korun /28.03.17
Pomazánka z droždí

Pomazánka z droždí

Nejenže krásně voní askvěle chutná, ale navíc je i velmi zdravá. 

Pavel ...

Za pár korun /25.05.14
Těstovinové závitky s lilkem

Těstovinové závitky s lilkem

Možná poněkud neobvyklá kombinace, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.

Martina ...

Za pár korun /30.08.15
Jarní perníčky

Jarní perníčky

Tereza Sedláková, Polička

Za pár korun /21.03.18
Chlebová polévka

Chlebová polévka

U nás oblíbená a na přípravu je nenáročná.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /17.06.13
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu