Reklama
Rigattoni s fazolemi
Fotogalerie:

Rigattoni s fazolemi

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Můžeme použít i celozrnné těstoviny.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 150 g těstoviny rigattoni
  • 150 g vařené fazole (borlotti)
  • půlka červené cibule
  • větvička rozmarýnu
  • 2 lžíce rajský koncentrát
  • sůl
  • olivový olej
  • mrkev
  • špetku drceného chilli

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

15 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme cibuli a mrkev, přidáme chilli, protlak a rozmarýn a zalijeme trochou vody.
  2. Po 10 minutách varu vmícháme zvlášť uvařené těstoviny a pár minut probubláme, dokud pokrm nezhoustne. Dochutíme olivovým olejem a před podáváním odstraníme rozmarýn nebopoužijeme snítku čerstvého na ozdobu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pletýnky se sádlem

Pletýnky se sádlem

Nenáročné, ale výborné pečivo... Lucie Rešková, Nesovice
Za pár korun /14.12.15
Zapečený houskový knedlík

Zapečený houskový knedlík

Když zbude knedlík, dá se dobře využít.
Petra Novotná, Šluknov
Za pár korun /03.02.10
Preclíčky

Preclíčky

Jsou lepší než vdolky. Někdy je pro změnu posypu i skořicí.
Marie Hrubá, Bučovice
...
Za pár korun /03.02.11
Smaženice z lišek

Smaženice z lišek

Má úplně odlišnou chuť než z jiných hub.
Jitka Kottová, Prachatice
Za pár korun /09.12.10
Bylinkový jarní vývar

Bylinkový jarní vývar

Levnou a zdravou polévku můžeš vyčarovat jednoduše z toho, co zbude po vaření hlavních...
Za pár korun /29.09.08
Tlapky s bylinkami

Tlapky s bylinkami

Můžeš do nich přidat také prolisovaný česnek.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /19.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu