Reklama
Reklama
Řepový salát
Fotogalerie:

Řepový salát

Simona Nováčková

Praha
Rodina mě za něj nikdy nezapomene pochválit.
Simona Nováčková, Praha

Ingredience

  • 1 větší řepa červená
  • 1 vejce vařená
  • 2-3 lžíce majonéza
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Červenou řepu omyjeme pod tekoucí vodou a ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a ostrým nožem lehce oloupeme slupku.
  2. Poté řepu nastrouháme na jemném struhadle a přidáme i najemno nastrouhané uvařené vejce.
  3. Ke směsi přidáme 2–3 lžíce majolky‚ podle chuti sůl a vše promícháme. Salát podáváme chlazený s celozrnným pečivem.

    TIP:
    Pikantní chuť dodá salátu kousek strouhaného křenu.

Pošli recept! 2/2010 (13.1.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová pochoutka

Zeleninová pochoutka

Nikdo nepozná, že je v ní červená řepa. Marie Bártová, Hradec Králové
Za pár korun /05.02.16
Lesní pohádka

Lesní pohádka

OSVĚŽÍ BARVOU I CHUTÍ

Majka Hrbáčková, Česká Lípa

Za pár korun /27.07.18
Kapustová polévka s houbami

Kapustová polévka s houbami

Zdravá zelenina s úlovky z lesa – to je prostě báseň.

Pavlína Sochorová, ...

Za pár korun /11.06.17
Celer naložený v olejovém nálevu

Celer naložený v olejovém nálevu

Výtečná pochoutka k masu i do salátů.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /23.09.15
Luxusní lilkový kaviár

Luxusní lilkový kaviár

Jestli má tvá rodina ráda lilek, určitě ho vyzkoušej.

Kateřina Brussová, Olomouc

...
Za pár korun /13.02.16
Grilované ovoce

Grilované ovoce

Slaďoučké překvapení na talíři.
Blanka Tarkaničová, Ostrava
Za pár korun /09.11.09
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama