Reklama
Ředvičková smaženice
Fotogalerie:

Ředvičková smaženice

Eliška Holíčková
Eliška Holíčková
Horní Benešov

Rychlá večeře i snídaně.

Eliška Holíčková, Horní Benešov

Ingredience

  • 1 svazek ředkvičky
  • 1 cibule
  • 2 vejce
  • 1 lžíce olivový olej
  • dle chti sůl
  • na ozdobu kadeřavá petržel
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Na troše oleje osmažíme najemno pokrájenou cibuli dorůžova. Přidáme ředvičky nakrájené na plátky, krátce orestujeme a zalijeme rozšlehanými vejci. 

  2. Osolíme, opepříme a za občasného míchání necháme vejce srazit. Podáváme s pečivem a zeleninou, zdobíme petrželkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí polévkové nudle s překvapením uvnitř

Domácí polévkové nudle s překvapením uvnitř

Chutnají skvěle s kuřecím, slepičím nebo hovězím vývarem. Jitka Trnová, ...
Za pár korun /09.12.10
Snídaňová omeleta

Snídaňová omeleta

Přikusuj celozrnné pečivo.

Radka Remešová, Hradec Králové

Za pár korun /04.04.16
Knedlíky se sladkou omáčkou

Knedlíky se sladkou omáčkou

Občas se stane, že od nedělního oběda zbydou houskové knedlíky. To si potom ...
Za pár korun /24.10.08
Šunková pomazánka s křenem a domácími houstičkami

Šunková pomazánka s křenem a domácími houstičkami

Připraveno podle receptu

Veroniky Muškové z Krnova

Za pár korun /04.02.18
Polévka ze zbylých brambor

Polévka ze zbylých brambor

Jednoduše se tak spotřebují zbytky.

Helena Macková, Vsetín

Za pár korun /22.10.13
Tlapky s bylinkami

Tlapky s bylinkami

Můžeš do nich přidat také prolisovaný česnek.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /19.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu