Reklama
Pomazánka z vepřových mozečků
Fotogalerie:

Pomazánka z vepřových mozečků

Ivana Bartušková

Bítovčice
Jednoduchá večeře.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 200 g vepřový mozeček
  • 1 lžíce olej
  • 1 cibule
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mozeček, osolíme,opepříme a nakonec zamícháme vejce.
  2. Pomazánku namažeme na chleba a posypeme petrželkou.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Dušená rýže s koprem

Dušená rýže s koprem

Příloha, která hezky voní a skvěle chutná. Marta Kačíková, Strakonice
Za pár korun /29.05.14
Bramborák do trouby

Bramborák do trouby

Do těsta můžeme vmíchat nakrájenou uzeninu nebo slaninu.

Ivana Bartušková, Luka nad ...

Za pár korun /03.03.15
Loupáky

Loupáky

Čerstvé chutnají  nejen ke snídani.

Svatava Moravcová, Brno

Za pár korun /27.10.13
Cuketová polévka

Cuketová polévka

Máme ji rádi, je hustá a krémová.

Eliška Robová, Praha

Za pár korun /12.06.14
Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Super rychlovka třeba na svačinu.
Miluše Paymová, Karviná
Za pár korun /12.11.09
Sváteční bramborová kaše

Sváteční bramborová kaše

Dochutit ji můžeš muškátovým oříškem.

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /25.12.15
 

Nejnovější

Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce. Martina Antalová, Odolena Voda
Za pár korun /26.04.17
Smetanová pochoutka

Smetanová pochoutka

Chutnají dospělým i dětem – ty si jídlo ještě většinou posypou strouhaným ...

Škola vaření /26.04.17
Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy.

Jana ...

Vaříme express /26.04.17
Špagetový koláč

Špagetový koláč

Když čekáme návštěvu a chci připravit něco obzvlášť dobrého, vždycky mě ...

Všehochuť /26.04.17
Rizoto se sušenými rajčátky

Rizoto se sušenými rajčátky

Rýži mám ráda na všechny způsoby, ale tohle rizoto patří k mým ...

Všehochuť /26.04.17
Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Škola vaření /25.04.17
Špagety à la lasagne

Špagety à la lasagne

Mám rád lasagne i špagety, obzvlášť ty boloňské. Podle tohoto receptu můžu ...

Vaříme express /25.04.17
Tortellini a cuketové zelí

Tortellini a cuketové zelí

Je to rychlé a lehké jídlo, vhodné jako letní oběd.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /25.04.17
Těstoviny s lososem

Těstoviny s lososem

Jemné rybí maso prostě nemá chybu.

Jitka Prošková, Tábor

Vaříme express /25.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama