Reklama
Pohankovo-celerová pomazánka
Fotogalerie:

Pohankovo-celerová pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejlepší je s tmavým celozrnným pečivem.


Jiřina Malá, Chvaletice

Ingredience

  • 100 g pohanky
  • 100 g celeru
  • šťáva z 1/2 citronu
  • špetka soli
  • podle chuti cukr
  • 100 g majolky
  • 1 svazek ředkviček

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Pohanku propláchneme horkou vodou a podle návodu uvaříme doměkka. Necháme vychladnout. 

  2. Celer očistíme a nastrouháme na jemné straně struhadla. Zakapeme citronovou šťávou, osolíme, osladíme a promícháme s pohankou. Nakonec přidáme majolku. 


  3. Mažeme na pečivo a zdobíme nakrájenými ředkvičkami nebo jinou zeleninou.

Pošli recept! 4/2016 (2.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Houskové kynuté knedlíky

Houskové kynuté knedlíky

Jsou nadýchané a vždy se podaří. Petra Holická, České Budějovice
Za pár korun /15.02.15
Zeleninové špagety

Zeleninové špagety

Můžeme je také posypat strouhaným sýrem.

Martina Váňová, Police nad Metují

Za pár korun /24.06.16
Hrachový krém

Hrachový krém

Hrachový krém je vynikající polévka, která je vhodná k podzimnímu sychravému počasí,...

Za pár korun /29.09.12
Cibule v těstíčku

Cibule v těstíčku

Jednodušší a hlavně lacinější jídlo už ani nemůže být. Zkus ho taky.

...

Za pár korun /08.03.14
Polévka s čerstvým libečkem

Polévka s čerstvým libečkem

Dodá polévce charakteristickou chuť.

Dagmar Kallupová, Stod

Za pár korun /06.01.16
Domácí tyčinky s mákem

Domácí tyčinky s mákem

Dospělým k vínu, dětem na mlsání...

Petra Ferštlová, Rakovník


Za pár korun /31.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu