Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.4/5 Počet hodnocení: 74
Do hodiny Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1935 kcal
Bílkoviny 63 g
Sacharidy 151 g
Tuky 111 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Každá z přísad je skvělá sama o sobě, dohromady je to úplný koncert!

Suroviny

olivový olej 2 PL
nakrájená nahrubo
na plátky
drcená, sušená
konzerva
sůl mořská
čedar 100 g
nahrubo
Na salsu
na kostičky
malá, nadrobno
zelená, bez semen, nadrobno
koriandr čerstvý 1 hrst
čerstvý, nasekaný
zralé, oloupané a bez pecky
olivový olej 1 PL
panenský

Postup

1

Na oleji zpěňte cibuli, česnek a chilli.

2

Přidejte propláchnuté a zcezené fazole, rajčata, osolte a duste 20 minut do zhoustnutí.

3

Rozmačkejte částečně vidličkou, a když směs trochu zchladne, přimíchejte čedar.

4

Promíchejte přísady na salsu, osolte a dejte na 10 minut rozležet.

5

Avokádo nakrájejte na kostky. Promíchejte s citronovou šťávou, česnekem a olejem a osolte.

6

Do středu tortilly dejte pruh fazolí, salsu, avokádo i zakysanou smetanu. Na jednom konci přehněte kolmo asi 3 cm přes náplň, aby pak spodem nevytékala. Pak zaviňte a podávejte.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/9

Apetit magazín

AD
Velikonoce z porcelánu

Velikonoce z porcelánu

Jaro je již od nepaměti symbolem obnovy, nových začátků, probouzející se přírody. Přináší naději a víru v nové cykly, symbolizuje zrození. Den jarní rovnodennosti symbolicky znamená vítězství světla nad temnotou. Nejvýznamnějšími...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč