Ovocný salát
Fotogalerie:

Ovocný salát

Anička Skoumalová

Klučov
Je zdravý, jednoduchý a opravdu moc dobrý.
Anička Skoumalová, Klučov

Ingredience

  • 2 banány
  • 2 pomeranče
  • 2 jablka
  • 4 lžíce strouhaný kokos

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Banány a pomeranče oloupeme, jablka opláchneme a zbavíme jádřinců. Všechno ovoce nakrájíme na kostičky a v míse zlehka promícháme se strouhaným kokosem.
  2. Servírujeme do misek. Nepřislazujeme.

    TIP: Před podáváním necháme vychladit v ledničce. Můžeme dát i čerstvé jahody.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí s brusinkami

Krůtí s brusinkami

Jindřich Růžička, Praha
Za pár korun /02.07.18
Rybíz a la brusinky

Rybíz a la brusinky

Bez této dobroty se u nás neobejde žádná porce svíčkové.
Za pár korun /16.05.12
Bílý chléb

Bílý chléb

Do těsta můžeme přidat semínka slunečnice.

Veronika Horáčková, Trávník

Za pár korun /26.10.13
Rybí salát se zakysanou smetanou

Rybí salát se zakysanou smetanou

Můžeš ho podávat na máslem potřených plátcích veky.

Eva Hrušková, Straník

Za pár korun /04.12.14
Pomazánka z vepřových mozečků

Pomazánka z vepřových mozečků

Jednoduchá večeře.
Ivana Bartušková, Bítovčice
Za pár korun /25.10.11
Rychlé smaženky ze zeleniny a brambor

Rychlé smaženky ze zeleniny a brambor

Pokud nám ještě zůstane těstíčko, uděláme si z něj omeletu a ozdobíme ji ...

Za pár korun /18.09.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama