Reklama
Opékané čínské nudle
Fotogalerie:

Opékané čínské nudle

Renata Kubálková
Renata Kubálková
Městečko Trnávka 132
Opékané nudle chutnají jako z asijského bistra.

Ingredience

  • 3 kostky z balení čínské těstovinové nudle
  • 1 menší cibule
  • 1/4 pórek
  • 2 hrsti mražená zelenina
  • 30 ml voda
  • 1/2l kostky bujón
  • podle potřeby škrobová moučka
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce sojová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Čínské nudle uvaříme podle návodu na obalu. 

     

  2. Mezitím  nakrájíme nadrobno cibuli a osmahneme ji dozlatova na rozpáleném oleji. Pak do pánve přisypeme nakrájený pórek a mraženou zeleninu. Po chvilce přilijeme vodu a přidáme půl kostky bujónu a sojovou omáčku. Vše promícháme a nakonec zahustíme škrobovou moučkou. Směs podáváme s opečenými nudlemi.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné škubánky

Plněné škubánky

Jako rychlá večeře jsou výborné škubánky. Pro vylepšení je plním čímkoli co najdu v...
Za pár korun /23.03.17
Pomazánka z droždí

Pomazánka z droždí

Nejenže krásně voní askvěle chutná, ale navíc je i velmi zdravá. 

Pavel ...

Za pár korun /25.05.14
Nakládané jednohubky

Nakládané jednohubky

Trochu pikantní neobvyklý předkrm, který má u návštěv vždy úspěch.

Marie ...

Za pár korun /09.08.16
Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Tyto jednoduché karbanátky připravuji ráda. Jsou rychle hotové a chutnají celé ...
Za pár korun /18.08.08
Lesní pohádka

Lesní pohádka

OSVĚŽÍ BARVOU I CHUTÍ

Majka Hrbáčková, Česká Lípa

Za pár korun /27.07.18
Hrachový krém

Hrachový krém

Hrachový krém je vynikající polévka, která je vhodná k podzimnímu sychravému počasí,...

Za pár korun /29.09.12
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama