Reklama
Obalovaný starší chléb
Fotogalerie:

Obalovaný starší chléb

Hana Hlubučková

Hradec Králové
Ochutnej dobrotu ze včerejšího chleba.
Hana Hlubučková, Hradec Králové

Ingredience

  • 2 plátky chléb světlý
  • 1 vejce
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 1 lžíce hořčice
  • 2 lžíce kečup
  • 4 plátky salám
  • 1 rajčata
  • špetka sůl
  • 1 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce, hladkou mouku a sůl smícháme a vytvoříme řidší těstíčko.
  2. Chléb obalíme v těstíčku a osmažíme na pánvi. Dle chuti ho pomažeme hořčicí nebo kečupem, poklademe salámem a pokrájeným rajským jablkem (můžeme dochutit i vlašským salátem). Podáváme teplé i studené.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové bulky

Sýrové bulky

Pomáhám babičce při pečení. Vítek Voleman, Praha
Za pár korun /23.01.16
Omeleta v housce

Omeleta v housce

Hodí se i na výlety, je poměrně vydatná.

Alena Herzová, Prachatice

Za pár korun /10.09.16
Cibulová kolečka v těstíčku

Cibulová kolečka v těstíčku

Jednoduché a přitom velmi dobré! Ideální chuťovka k pivu nebo vínu.
Za pár korun /16.01.12
Zeleninové špagety

Zeleninové špagety

Můžeme je také posypat strouhaným sýrem.

Martina Váňová, Police nad Metují

Za pár korun /24.06.16
Papriky plněné tvarohem

Papriky plněné tvarohem

Jednoduchá a zdravá pochoutka.

Za pár korun /06.02.17
Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Pikantní a osvěžující.

Alena Hanáková, Katusice

Za pár korun /03.02.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu