Reklama
Nudle se zelím
Fotogalerie:

Nudle se zelím

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Nejlevnějším a nejrychlejším jídlem, jaké si umím představit, jsou nudle se zelím. Zdá se ti tato kombinace divná? Přitom je to taková dobrota, po které se ještě dlouho budeš olizovat. Chutnají i malým dětem.
Kateřina Koubínová, Kladno

Ingredience

  • těstoviny
  • zelí hlávkové
  • olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí nakrájíme nebo nastrouháme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme malinko oleje (dobrý je i kousek špeku) a zelí za občasného míchání opečeme, až zhnědne, což trvá docela dlouho. Zatím uvaříme nudle. Zelí přidáme k vařeným těstovinám a je hotovo. Masožroutům posypeme pokrájenou anglickou slaninou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mléčný koktejl s lesními plody

Mléčný koktejl s lesními plody

Letní osvěžení s ovocem. Petra Lipowská, Hrádek
Za pár korun /25.07.17
Knedlíky s vejci

Knedlíky s vejci

Tento pokrm mě vždy vrátí do dětství. Navíc je rychlý a jednoduchý.

Lucie Bělská, ...

Za pár korun /24.02.09
Obalované toasty se sýrem a šunkou

Obalované toasty se sýrem a šunkou

Vydatná snídaně potěší velké jedlíky.
Zdeňka Polanská, Vsetín
Za pár korun /10.09.10
Smažák v bramboráku

Smažák v bramboráku

Výborný a sytý bramborák se sýrovým překvapením.
Veronika Jakubková, Česká ...
Za pár korun /16.06.12
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Rychlá, levná a fakt dobrá svačinka.
Jaroslav Čižinský,
Žďár nad Metují
Za pár korun /09.11.10
Staročeské zelníky

Staročeské zelníky

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /09.01.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu