Reklama
Reklama
Naše koprovka
Fotogalerie:

Naše koprovka

Irena Poláková

Rudná
Každý ji dělá jinak, tohle je můj osvědčený recept.
Irena Poláková, Rudná

Ingredience

  • 2 lžíce máslo
  • 1 cibule
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 500 ml smetana sladká
  • 300 ml mléko
  • 2 žloutek
  • dle chuti kopr
  • dle chuti sůl
  • dle chuti cukr
  • dle chuti ocet

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji smetanou s mlékem a povaříme (asi 15 minut).
  2. Na závěr vmícháme žloutky (nemusí být), sekaný kopr a podle chuti osolíme, osladíme a okyselíme octem. Podáváme s vejci a s uzeným masem.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sóba po našem

Sóba po našem

Recept pochází z Japonska a v originální verzi se používají pohankové ...
Za pár korun /06.05.16
Opékané čínské nudle

Opékané čínské nudle

Opékané nudle chutnají jako z asijského bistra.
Za pár korun /11.01.12
Křenící se tuňák

Křenící se tuňák

Křenu dáme tolik, kolik sneseme, je léčivý. 

Kateřina Gajová, Brno 

Za pár korun /06.03.12
Ovocný salát

Ovocný salát

Je zdravý, jednoduchý a opravdu moc dobrý.
Anička Skoumalová, Klučov
Za pár korun /01.09.11
Rohlík v kabátku

Rohlík v kabátku

Tento recept se hodí, když je spíž prázdná.

Kateřina Vlčková, Dubicko

Za pár korun /03.09.17
Zapékané papriky

Zapékané papriky

Výborná letní večeře.
Aneta Vavrová, Hradec Králové
Za pár korun /25.10.11
 

Nejnovější

Vajíčkovo-zeleninový salát

Vajíčkovo-zeleninový salát

Šárka Plchová, Újezd u Brna
Zdravě a chutně /26.03.19
Salátek s vejcem

Salátek s vejcem

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Salát z naklíčené čočky

Salát z naklíčené čočky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu

Jiřiny Vodičkové z Říčan

Zdravě a chutně /26.03.19
Plněné telecí měšce

Plněné telecí měšce

Náplň můžeš měnit

Podle receptu Julie Sovové z Krnova

Všehochuť /26.03.19
Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Oblíbí si je všichni

Podle receptu Lídy Charvátové z Lipenců

Sladký život /26.03.19
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Podle receptu

Sylvie Protivanské z Prahy

Škola vaření /25.03.19
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama