Reklama
Naše koprovka
Fotogalerie:

Naše koprovka

Irena Poláková

Rudná
Každý ji dělá jinak, tohle je můj osvědčený recept.
Irena Poláková, Rudná

Ingredience

  • 2 lžíce máslo
  • 1 cibule
  • 2 lžíce mouka hladká
  • 500 ml smetana sladká
  • 300 ml mléko
  • 2 žloutek
  • dle chuti kopr
  • dle chuti sůl
  • dle chuti cukr
  • dle chuti ocet

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji smetanou s mlékem a povaříme (asi 15 minut).
  2. Na závěr vmícháme žloutky (nemusí být), sekaný kopr a podle chuti osolíme, osladíme a okyselíme octem. Podáváme s vejci a s uzeným masem.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Tahle polévka je u nás velmi oblíbená. Věra Kmínková, Hořice
Za pár korun /14.06.14
Kefírové placky se sýrem

Kefírové placky se sýrem

Jana Dorazinová, Orlová

Za pár korun /21.06.19
Pizza jako štrúdl

Pizza jako štrúdl

Na pizzu můžeme použít i těsto na tažený závin bez kvasnic.

Kateřina ...

Za pár korun /05.11.15
Broučci

Broučci

Veselé kanapky, které jsou hotové za chvilku.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /18.02.17
Zasmažená polévka

Zasmažená polévka

Pokud nemáš sušené houby, můžeš použít houbové koření.

Andrea Niedermeierová, ...

Za pár korun /16.02.14
Brambory s vejci na karí

Brambory s vejci na karí

Je mi líto něco vyhazovat, všechny zbytky se snažím vždycky zužitkovat.

Jana ...

Za pár korun /25.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu