Reklama
Minišnečci se skořicí
Fotogalerie:

Minišnečci se skořicí

Petr Dostál

Nové Město na Moravě
Manželku v kuchyni občas docela rád vystřídám. Moje sladká specialita není složitá, zato je moc dobrá.
Petr Dostál, Nové Město na Moravě

Ingredience

  • skořice
  • 1 vejce
  • 1 těsto listové
  • 1 cukr vanilkový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto o síle 2 mm potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme skořicovým cukrem. Zlehka ho zatočíme do válečku a ten poté nakrájíme na 1 cm široké pruhy – šneky.
  2. krok2
    Položíme na pečicí papír a boky potřeme vejcem. Každého šneka zlehka roztáhneme do šířky. Pečeme při 200 °C 15–20 minut dozlatova. Šneci chutnají i teplí.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Pomazánka ze syrové červené řepy

Pomazánka ze syrové červené řepy

Zažeň předsudky a pochutnej si na řepě. Zuzka Skoumalová, Klučov
Za pár korun /21.01.15
Bramborová polévka s houbami

Bramborová polévka s houbami

Chutná, levná, ale i zdravá bramborová polévka, která patří k našim oblíbeným.

...

Za pár korun /18.01.13
Cibulové kroužky v pivním těstíčku

Cibulové kroužky v pivním těstíčku

Rychlá a dobrá pochoutka.

Michaela Bartošová, Rakovník

Za pár korun /26.05.13
Krabí polévka

Krabí polévka

Je vynikající a během pár minut hotová.
Michaela Reichlová, Tursko
Za pár korun /17.03.10
Šrekovy placičky

Šrekovy placičky

Dělávám je, když mi zbude špenát.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Za pár korun /11.03.14
Špekouni v plamenech

Špekouni v plamenech

Jsou trochu ostřejší, a to nám právě chutná.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /19.01.13
 

Nejnovější

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...
Škola vaření /28.04.17
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů.

Petra Čertová, Ústí nad Labem

Všehochuť /28.04.17
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
Lasagne s čerstvým špenátem

Lasagne s čerstvým špenátem

S bešamelem jsou nádherně vláčné.

Judita Novotná, Prostějov

Všehochuť /27.04.17
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama