Reklama
Minišnečci se skořicí
Fotogalerie:

Minišnečci se skořicí

Petr Dostál

Nové Město na Moravě
Manželku v kuchyni občas docela rád vystřídám. Moje sladká specialita není složitá, zato je moc dobrá.
Petr Dostál, Nové Město na Moravě

Ingredience

  • skořice
  • 1 vejce
  • 1 těsto listové
  • 1 cukr vanilkový

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto o síle 2 mm potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme skořicovým cukrem. Zlehka ho zatočíme do válečku a ten poté nakrájíme na 1 cm široké pruhy – šneky.
  2. krok2
    Položíme na pečicí papír a boky potřeme vejcem. Každého šneka zlehka roztáhneme do šířky. Pečeme při 200 °C 15–20 minut dozlatova. Šneci chutnají i teplí.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočka na kyselo se slaninou

Čočka na kyselo se slaninou

Slanina přidá čočce jedinečnou chuť. Veronika Marková, Český Těšín
Za pár korun /17.05.12
Topinky s houbami

Topinky s houbami

Rychlá večeře za pár korun.

Jiřina Linhová, Starý Plzenec

Za pár korun /02.02.13
Višňová bowle

Višňová bowle

Nemůže chybět na dobré party...
Milena Jirková, Přelouč
Za pár korun /12.12.08
Pohankovo-celerová pomazánka

Pohankovo-celerová pomazánka

Nejlepší je s tmavým celozrnným pečivem.


Jiřina Malá, Chvaletice

Za pár korun /20.03.17
Kulajda

Kulajda

Velice chutná a vydatná polévka.

Jana Sohlichová, Lipník nad Bečvou

Za pár korun /12.07.13
Grissini s rozmarýnem

Grissini s rozmarýnem

Domácí je vždycky nejlepší, ať už je to hlavní jídlo, nebo jen tyčinky k vínu.

Iva ...

Za pár korun /27.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu