Reklama
Langoše z jogurtu
Fotogalerie:

Langoše z jogurtu

Petra Voglová
Petra Voglová
Stražisko
Zdravější varianta nezdravého fastfoodového jídla.

Ingredience

  • 1 kelímek bílý jogurt
  • 2 kelímky hladká mouka
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička soda jedlá

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Smícháme  všechny ingredience. Pomocí kelímku můžeme odměřit mouku.
  2. krok2 Těsto nemusíme nechávat odležet, můžeme hned začít smažit. Ale pokud budeme langoše smažit později, zabalíme těsto do mikrotenového sáčku a uložíme do lednice.
  3. Z těsta vytvoříme placky, které osmažíme na oleji a nazdobíme podle své chuti – např. česnek, tatarka, kečup, sýr. Nejlepší je placku roztahovat rukama tak, aby byla co nejmenší na výšku. Jen tak se udělají pěkné bubliny.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hrašenky

Hrašenky

Můžeš je podávat s dresinkem. Jana Škvařilová, Brno
Za pár korun /27.10.15
Gratinovaná cuketa

Gratinovaná cuketa

Jednoduchý oběd.

Eliška Sejkorová, Brno 

Za pár korun /10.08.16
Kedlubnová omáčka

Kedlubnová omáčka

Překvapí tě svojí lahodností.
Marta Černínová, Mokré Lazce
Za pár korun /06.03.09
Šupitalka

Šupitalka

Staročeská polévka z levných surovin.

Anna Ešnerová, Bakov nad Jizerou

Za pár korun /15.02.14
Jemná vaječná pomazánka

Jemná vaječná pomazánka

Tahle vaječná pomazánka je můj původní recept‚ je velmi jemná‚ hodí se i jako...
Za pár korun /19.07.10
Semínkové placky

Semínkové placky

Vždy je lepší použít víc druhů semínek.

Vít Zrzavý, Ostrava

Za pár korun /27.07.16
 

Nejnovější

Slané špenátové muffiny

Slané špenátové muffiny

Slávka Frančíková, Klatovy
Škola vaření /18.02.18
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Prsíčka v omáčce ze žampionů

Prsíčka v omáčce ze žampionů

Dominika Legnerová, Česká Kamenice

Vaříme express /18.02.18
Krůtí stehno à la bažant

Krůtí stehno à la bažant

Nadivoko

Podle receptu Simony Vejvodové z Moravského Krumlova

Všehochuť /18.02.18
Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Romana Rubášová, Klatovy

Všehochuť /18.02.18
Krůtí srdíčka na karí

Krůtí srdíčka na karí

Karel Kroupa, Praha

Škola vaření /17.02.18
Bramborové taštičky

Bramborové taštičky

Hana Šátralová, Praha

Škola vaření /17.02.18
Teplá pórková pomazánka

Teplá pórková pomazánka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /17.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama