Reklama
Křenící se tuňák
Fotogalerie:

Křenící se tuňák

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Křenu dáme tolik, kolik sneseme, je léčivý. 

Kateřina Gajová, Brno 

Ingredience

  • tuňák
  • sojanéza 2 konzervy
  • čerstvý jemně strouhaný křen 2 lžíce
  • jarní cibulka dle chuti
  • dle chuti olivový olej
  • 2 lžičky (nemusí být) tahini

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Tuňáka smícháme se sojanézou‚ křenem a případně s tahini. Podáváme pokapané olivovým olejem a posypané jarní cibulkou. 

  2. Nejlépe chutná s celozrnným pečivem či s domácími „lokšemi“. Můžeme jej také podávat s celozrnnou basmati rýží nebo pohankovými nudlemi – v tomto případě tuňáka ještě posypeme vločkami nori řasy a pokapeme sójovou omáčkou. 

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Tato pomazánka je velice jednoduchá a pochutná se na ni opravdu každý. Simona ...
Za pár korun /01.01.09
Sóba po našem

Sóba po našem

Recept pochází z Japonska a v originální verzi se používají pohankové ...

Za pár korun /06.05.16
Zasmažená polévka s čerstvými hříbky

Zasmažená polévka s čerstvými hříbky

Polévka je velmi rychle připravená, ale chuťově je vynikající. Nejlepší je ...

Za pár korun /15.08.14
Míchaná vajíčka jinak

Míchaná vajíčka jinak

Starám se o malé dítě, takže nemůžu trávit v kuchyni příliš mnoho času....
Za pár korun /18.08.08
Domácí cibulový chléb

Domácí cibulový chléb

Není nad domácí chléb. Jsme schopni sníst ho celý jen tak bez ničeho. 
Lenka ...
Za pár korun /17.01.11
Rajčatová polévka se strouháním

Rajčatová polévka se strouháním

Martina Slámová, Karviná-Ráj

Za pár korun /12.10.18
 

Nejnovější

Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha
Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama