Reklama
Hrachový krém
Fotogalerie:
 

Hrachový krém

Veronika Miková
Veronika Miková
Přerov, p. Radslavice

Hrachový krém je vynikající polévka, která je vhodná k podzimnímu sychravému počasí, protože dodá tělu nejen energii, ale také spoustu vitamínů.

Veronika Miková, Přerov

Ingredience

  • 400 g hrách
  • 2 větší brambory
  • 2 ks mrkev
  • 1 kostka masox
  • 3 stroužky česnek
  • 1 lžička majoránka

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Hrách namočíme nejméně na 10 hodin.
  2. krok2 Hrách slijeme, přidáme k němu kostku masoxu, majoránku, brambory a mrkev nakrájené na kostičky, zalijeme litrem a půl vody. Pokud vaříte v tlakovém hrnci, bude stačit 15 minut.
  3. krok3 Uvaříme doměkka a rozmixujeme tyčovým mixérem.
  4. krok4 Nakonec přidáme rozetřené stroužky česneku a ozdobíme chlebem. Chléb je lepší, když ho nasucho opražíme na pánvičce.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí jablečný čaj

Domácí jablečný čaj

Lahodný nápoj, kerý tě zahřeje i osvěží. Jaroslava Pourová, Praha
Za pár korun /27.12.11
Bramborový krém se šunkou

Bramborový krém se šunkou

Z brambor nemusíš vařit jen obyčejnou bramboračku. Zkus jednou připravit lahodný jemný ...
Za pár korun /11.10.11
Křenící se tuňák

Křenící se tuňák

Křenu dáme tolik, kolik sneseme, je léčivý. 

Kateřina Gajová, Brno 

Za pár korun /06.03.12
Krupicový zázrak

Krupicový zázrak

Zdaleka ne každý z nás jako dítě miloval mléčnou krupicovou kaši. Ovšem ...
Za pár korun /16.05.12
Brambory s balkánským sýrem

Brambory s balkánským sýrem

Moje milovaná pochoutka.
Jitka Kottová, Prachatice
Za pár korun /26.10.11
Řepový salát

Řepový salát

Rodina mě za něj nikdy nezapomene pochválit.
Simona Nováčková, Praha
Za pár korun /10.03.10
 

Nejnovější

Skořicová rýže

Skořicová rýže

Bohdana Svobodová, Veselí nad Moravou
Za pár korun /18.11.17
Perníková chaloupka

Perníková chaloupka

Kateřina Ocieczková, Stonava

Všehochuť /18.11.17
Kachna na medu

Kachna na medu

Oblíbený oběd na Boží hod vánoční v mnoha rodinách představuje dozlatova upečená ...

Všehochuť /18.11.17
Křehké cukroví s rozinkami

Křehké cukroví s rozinkami

Upečeno podle receptu Lenky Moudré z Třebíče

Sladký život /18.11.17
Šohajky

Šohajky

Marta Černínová, Mokré Lazce

Sladký život /18.11.17
Linecké trojhránky

Linecké trojhránky

Květa Šindelářová, Praha

Sladký život /18.11.17
Medové hvězdičky

Medové hvězdičky

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /18.11.17
Mandlové perníčky

Mandlové perníčky

Upečeno podle receptu Hany Kroutilové z Liberce

Škola vaření /17.11.17
Likér z kaštanů

Likér z kaštanů

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Všehochuť /17.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1711_small

Podzimní pečení

Podzim chutná jablky, hruškami, švestkami, ořechy a medem. Moučníky, které budeme péct v tomto speciálu..

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama