Reklama
Houbové bramboráčky
Fotogalerie:

Houbové bramboráčky

Tomáš Beránek

Plzeň
Zvládne je každý začátečník.
Tomáš Beránek, Plzeň

Ingredience

  • 500 g houby
  • 3 lžíce olej
  • 4 ks houska
  • 120 ml voda
  • 4 stroužky česnek
  • 3 lžíce krupička dětská
  • 3 ks vejce
  • sůl a pepř podle chuti
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. V pánvi rozehřejeme olej a houby na něm dusíme, dokud se všechna voda neodpaří a houby nezměknou.
  2. Zatím rozkrájíme housky na kostičky a pokropíme je vodou. Nasáknuté housky částečně vymačkáme. Houby necháme zchladnout, česnek prolisujeme. V misce promícháme všechny suroviny a směs osolíme a opep-říme. Tvoříme placičky, které osmažíme z obou stran na oleji.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celer naložený v olejovém nálevu

Celer naložený v olejovém nálevu

Výtečná pochoutka k masu i do salátů. Květa Kroupová, Praha
Za pár korun /23.09.15
Mountain gale

Mountain gale

Osvěžující nápoj s mentolovou příchutí‚ který ti v ústech rozpoutá ...
Za pár korun /07.10.11
Skořicová rýže

Skořicová rýže

Bohdana Svobodová, Veselí nad Moravou

Za pár korun /18.11.17
Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Pikantní a osvěžující.

Alena Hanáková, Katusice

Za pár korun /03.02.17
Vajíčkovo-tvarůžkový salát

Vajíčkovo-tvarůžkový salát

Skvělý je zejména s tmavým pečivem.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /25.03.15
Smaženice z lišek

Smaženice z lišek

Má úplně odlišnou chuť než z jiných hub.
Jitka Kottová, Prachatice
Za pár korun /09.12.10
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama