Reklama
Reklama
Grilované ovoce
Fotogalerie:

Grilované ovoce

Blanka Tarkaničová

Ostrava
Slaďoučké překvapení na talíři.
Blanka Tarkaničová, Ostrava

Ingredience

  • 1 banány
  • 1 jablko
  • 1 plátek ananas
  • 1,5 lžíce cukr skořicový
  • trocha máslo
  • 1 lžíce kompot brusinkový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Ovoce důkladně omyjeme, banán oloupeme, z ananasu odkrojíme nejedlé části a vše nakrájíme na větší kousky.
  2. Ovoce vložíme do misky z alobalu, posypeme cukrem, přidáme máslo a grilujeme přibližně 10 minut. Podáváme ihned horké s brusinkovým kompotem. Můžeme dozdobit mátou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí salát se zakysanou smetanou

Rybí salát se zakysanou smetanou

Můžeš ho podávat na máslem potřených plátcích veky. Eva Hrušková, Straník
Za pár korun /04.12.14
Šupitalka

Šupitalka

Staročeská polévka z levných surovin.

Anna Ešnerová, Bakov nad Jizerou

Za pár korun /15.02.14
Kolečka a` la minilangoše

Kolečka a` la minilangoše

Někdy není čas vyvařovat, tak se snažím vaření si zjednodušit.

Veronika Marková, ...

Za pár korun /18.09.16
Chlebová polévka

Chlebová polévka

U nás oblíbená a na přípravu je nenáročná.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /17.06.13
Jablečné zahřátí

Jablečné zahřátí

Když začne sychravé počasí...

Klárka Součková, 12 let, Praha

Za pár korun /30.01.14
Křupavý zelný salát

Křupavý zelný salát

Lehký na léto, plný vitaminů na zimu.
Veronika Svitáková, Liberec
Za pár korun /22.12.10
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama