Reklama
Grilované ovoce
Fotogalerie:

Grilované ovoce

Blanka Tarkaničová

Ostrava
Slaďoučké překvapení na talíři.
Blanka Tarkaničová, Ostrava

Ingredience

  • 1 banány
  • 1 jablko
  • 1 plátek ananas
  • 1,5 lžíce cukr skořicový
  • trocha máslo
  • 1 lžíce kompot brusinkový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Ovoce důkladně omyjeme, banán oloupeme, z ananasu odkrojíme nejedlé části a vše nakrájíme na větší kousky.
  2. Ovoce vložíme do misky z alobalu, posypeme cukrem, přidáme máslo a grilujeme přibližně 10 minut. Podáváme ihned horké s brusinkovým kompotem. Můžeme dozdobit mátou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Střapaté placky

Střapaté placky

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Za pár korun /16.02.18
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Výborná staročeská polévka podle babičky.

Alice Mikulková, Slavonice

Za pár korun /03.11.13
Mléčný koktejl s lesními plody

Mléčný koktejl s lesními plody

Letní osvěžení s ovocem.

Petra Lipowská, Hrádek

Za pár korun /25.07.17
Zapečený houskový knedlík

Zapečený houskový knedlík

Když zbude knedlík, dá se dobře využít.
Petra Novotná, Šluknov
Za pár korun /03.02.10
Jednoduchý salát

Jednoduchý salát

Levná svačinka, která je hotová za chvíli a vždy přijde vhod.

Alena ...

Za pár korun /15.06.17
Banánové toasty

Banánové toasty

Ještě hrnek kakaa nebo bílé kávy a výborná odpolední přesnídávka je na světě.

...

Za pár korun /17.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu