Reklama
Fazolová polévka
Fotogalerie:

Fazolová polévka

Jana Součková

Praha
Je zdravá a vydatná večeře, která ti neudělá průvan v peněžence!
Jana Součková, Praha

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 2 mrkev
  • 1/2 balíčku fazole červené
  • pórek
  • pohanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Fazole předem asi na 4 hodiny namočíme do studené vody. V téže vodě je potom uvaříme doměkka. Přidáme na­krájenou mrkev, pórek a po­hanku.
  2. Osolíme a opepřím­e. Povaříme do změknutí zeleniny. Nakonec přidáme nastrouhaný česnek. Můžeme podle chuti doplnit sušenými či čerstvými bylinkami. Polévku podáváme s pečivem.

Pošli recept! 11/2008 (15.10.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrová roláda

Sýrová roláda

Jestli chceš svou návštěvu pohostit něčím neobvyklým, vyzkoušej tuto sýrovou roládu....
Za pár korun /08.06.10
Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Tyto jednoduché karbanátky připravuji ráda. Jsou rychle hotové a chutnají celé ...
Za pár korun /18.08.08
Topinky s houbami

Topinky s houbami

Rychlá večeře za pár korun.

Jiřina Linhová, Starý Plzenec

Za pár korun /02.02.13
Pečené zelníky

Pečené zelníky

Podle receptu

Pavlíny Kováčové z Chrudimi

Za pár korun /01.10.18
Avokádo v cibulových kroužcích

Avokádo v cibulových kroužcích

Exotické avokádo je plné zdravých tuků. Na pomazánku je skvělé, ale tento recept ...

Za pár korun /16.10.17
Jablka v těstíčku

Jablka v těstíčku

Je lepší, když jsou jablka trochu nakyslá.

Lucie Vaněčková, Lodnéřov

Za pár korun /01.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu