Reklama
Falešná slepičí  polévka
Fotogalerie:

Falešná slepičí polévka

Lucie Bulíčková

Počátky
Polévka‚ která vždy přijde vhod. Je rychlá a nenáročná.
Lucie Bulíčková, Počátky

Ingredience

  • 1 mrkev
  • hrst vločky ovesné
  • špetka kmín mletý
  • dle potřeby máslo
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém tuku zpěníme nastrouhanou mrkev a zalijeme ji studenou vodou.
  2. Mrkev krátce povaříme. Pak polévku osolíme‚ okmínujeme a přisypeme hrst ovesných vloček.
  3. Vaříme ještě zhruba tři minuty a můžeme podávat.

    TIP: Během varu můžeš přidat i rozšlehané vejce.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené brambory s cibulí

Pečené brambory s cibulí

Tato dobrota je hotová za několik minut. Zdeňka Polanská, Vsetín
Za pár korun /06.03.10
Pórková polévka s vaječnou jíškou

Pórková polévka s vaječnou jíškou

Polévka je základ a já je vařím hodně často. Tahle je chutná a rychle ...
Za pár korun /23.05.11
Bramborovo-vajíčková pomazánka

Bramborovo-vajíčková pomazánka

Může to být jak rychlá večeře, tak třeba podklad na chlebíčky pro návštěvu.


...

Za pár korun /28.03.17
Pečené brambory se žampiony

Pečené brambory se žampiony

Důležité je, aby byly pěkně opečené.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /21.06.14
Dalamánky ze staršího chleba

Dalamánky ze staršího chleba

Můžeš je posypat sezamovými semínky.

Martina Juklíčková, Štětí

Za pár korun /30.04.14
Bramborové vějířky se slaninou

Bramborové vějířky se slaninou

Jestliže připravujeme tyto brambory‚ musíme mít šikovné prsty a trochu ...
Za pár korun /31.05.10
 

Nejnovější

Pizza s rajčaty a slaninou

Pizza s rajčaty a slaninou

Upečeno podle receptu Ilony Sedlákové z Přerova
Všehochuť /21.01.18
Makarony s hovězím ragú

Makarony s hovězím ragú

Laďka Drtinová, Vrchlabí

Všehochuť /21.01.18
Pikantní vepřová žebírka

Pikantní vepřová žebírka

Antonín Stejskal, Olomouc

Škola vaření /20.01.18
Jednoduchý ovesný koláček s jablíčky

Jednoduchý ovesný koláček s jablíčky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /20.01.18
Vichyssoise

Vichyssoise

Lahůdka z Francie

Blanka Chadimová, Tábor

Všehochuť /20.01.18
Pizza od Adélky

Pizza od Adélky

Adéla Picálková, Babice

Škola vaření /19.01.18
Domácí prejt

Domácí prejt

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /19.01.18
Fazolová pizza

Fazolová pizza

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /19.01.18
Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu

Marie Hlaváčkové z Humpolce

Vaříme express /19.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama