Reklama
Falešná slepičí  polévka
Fotogalerie:

Falešná slepičí polévka

Lucie Bulíčková

Počátky
Polévka‚ která vždy přijde vhod. Je rychlá a nenáročná.
Lucie Bulíčková, Počátky

Ingredience

  • 1 mrkev
  • hrst vločky ovesné
  • špetka kmín mletý
  • dle potřeby máslo
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Na rozehřátém tuku zpěníme nastrouhanou mrkev a zalijeme ji studenou vodou.
  2. Mrkev krátce povaříme. Pak polévku osolíme‚ okmínujeme a přisypeme hrst ovesných vloček.
  3. Vaříme ještě zhruba tři minuty a můžeme podávat.

    TIP: Během varu můžeš přidat i rozšlehané vejce.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Pečené brambory se žampiony

Pečené brambory se žampiony

Důležité je, aby byly pěkně opečené. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Za pár korun /21.06.14
Noky à la halušky

Noky à la halušky

Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý.

Pavla Tomanová, Orlová

Za pár korun /11.02.17
Karbanátky z mrkve

Karbanátky z mrkve

Můj manžel není příliš náročný a to, že nemáme na stole denně maso, mu ...

Za pár korun /06.03.14
Babiččiny bramborové hnětýnky

Babiččiny bramborové hnětýnky

Úplně nejlepší jsou s bílou kávou.

Růžena Kratochvílová, Šumperk

Za pár korun /02.05.16
Houbičky ve sladkokyselém nálevu

Houbičky ve sladkokyselém nálevu

Jakmile začnou houby růst, vyrážím do lesa. Něco sníme hned, ze zbytku připravím ...

Za pár korun /08.08.16
Hrášková polévka s celerovými krutóny

Hrášková polévka s celerovými krutóny

Lehká polévka k obědu nebo místo večeře.

Lenka Kinkorová, Písek

Za pár korun /22.08.14
 

Nejnovější

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...
Škola vaření /28.04.17
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů.

Petra Čertová, Ústí nad Labem

Všehochuť /28.04.17
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
Lasagne s čerstvým špenátem

Lasagne s čerstvým špenátem

S bešamelem jsou nádherně vláčné.

Judita Novotná, Prostějov

Všehochuť /27.04.17
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama