Reklama
Domácí zmrzlina
Fotogalerie:

Domácí zmrzlina

Nikol Petrů
Nikol Petrů
okr. olomouc
Je výborná a rychlá a připravit lze z jakéhokoliv ovoce.

Ingredience

  • asi 500 g ovoce dle libosti
  • asi 250 ml smetana ke šlehání
  • dle chuti cukr
  • dle chuti čokoládová poleva

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Omyté ovoce rozmixujeme se smetanou a cukrem, naplníme do kelímků a necháme zmrznout v mrazáku.
  2. Při podávání můžeme polít čokoládovou polevou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí vafle

Domácí vafle

Ideální snídaně nebo vydatný dezert. Lucie Rychetská, Týnec nad Sázavou
Za pár korun /13.03.17
Křupavá večeře

Křupavá večeře

Tuto rychlou večeři připravuji vždy, když mám chuť na něco lehkého a rychlého.

...

Za pár korun /20.05.12
Pletýnky se sádlem

Pletýnky se sádlem

Nenáročné, ale výborné pečivo...

Lucie Rešková, Nesovice


Za pár korun /14.12.15
Tlapky s bylinkami

Tlapky s bylinkami

Můžeš do nich přidat také prolisovaný česnek.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /19.01.17
Šneci z listového těsta

Šneci z listového těsta

Chutné a rychlé pohoštění pro každou příležitost.
Za pár korun /23.02.09
Smažené kobližky

Smažené kobližky

Proč tuto pochoutku kupovat? Kobližky jsou nejlepší domácí.
Lucie Holá, Třebíč
Za pár korun /12.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu