Reklama
Cuketová pizza taška
Fotogalerie:

Cuketová pizza taška

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno

Pokud děláme štrůdl, můžeme ze zbylého těsta vytvořit tuto svačinu.

Kateřina Gajová, Brno

Ingredience

  • 100 g mozzarella
  • 1 menší cuketa
  • rajčatový protlak (v tubě)
  • drcené sušené chilli
  • oregano
  • olivový olej
  • citronová šťáva
  • 100 g celozrnná mouka
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Z mouky, dvou lžic oleje, vody a šťávy vypracujeme těsto. Rozválíme, potřeme protlakem, posypeme chilli a oregánem a poklademe tenkými kolečky cukety a mozzarelly.
  2. Zavineme jako závin nebo psaníčko, potřeme olivovým olejem a pečeme na 170 °C 25 minut. Podáváme se salátem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Langoše jako ze stánku

Langoše jako ze stánku

Velmi nezdravé, ale velice dobré. Tomáš Mika, Brno
Za pár korun /08.03.16
Rychlé lečo

Rychlé lečo

Jsem zatím svobodný a musím si sám vařit. Jednoduchá jídla dobře zvládnu.
Šimon ...
Za pár korun /13.08.08
Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Když přijdou přátelé, otevřeme si lahvinku vína a k tomu přikusujeme něco ...

Za pár korun /09.02.15
Hustá čočková polévka

Hustá čočková polévka

Chutná polévka, která zasytí a neudělá průvan v peněžence.

Jana Králíčková, ...

Za pár korun /16.09.14
Česnečka

Česnečka

Tato polévka má opravdu říz.
Za pár korun /27.03.12
Knedlíky se sladkou omáčkou

Knedlíky se sladkou omáčkou

Občas se stane, že od nedělního oběda zbydou houskové knedlíky. To si potom ...
Za pár korun /24.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu