Reklama
Cuketa s paprikou a cibulí
Fotogalerie:

Cuketa s paprikou a cibulí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 1 kg cukety
  • 1 kg cibule
  • 1 kg červené papriky
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • NÁLEV:
  • 3,5 l vody
  • 1 l octa
  • 500 g cukru krupice
  • 100 g soli
  • 5 bobkových listů
  • 10 celých pepřů
  • 10 kuliček nového koření
  • 1 lžíce hořčičného semínka

Doba přípravy

Počet porcí

8 (700g) sklenic

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu a cibuli oloupeme, z papriky odstraníme jádřinec. Vše pokrájíme na kostky a promícháme.

  2. Vkládáme do sklenic, zalijeme uvařeným nálevem a do každé sklenice kápneme trochu oleje.

  3. Zavíčkujeme a sklenice sterilujeme při 80 °C 15 minut.

Pošli recept! - Speciál - Prázdninová kuchařka (11.7.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní šmakoun s fazolemi

Pikantní šmakoun s fazolemi

Rychlé, lehce pikantní a chutné jídlo. Dana Přibylová, Sezimovo Ústí
Za pár korun /15.04.12
Brambory s česnekem a pórkem

Brambory s česnekem a pórkem

Nejraději máme ‚‚obyčejná‘‘ jídla.
Zuzka Skoumalová, Klučov
Za pár korun /26.06.12
Dršťková polévka z kotrče

Dršťková polévka z kotrče

Pokud nemáte kotrč, můžete použít hlívu.
Martina Najdrová, Lomnice nad Lužnicí
Za pár korun /12.01.10
Papriky plněné tvarohem

Papriky plněné tvarohem

Jednoduchá a zdravá pochoutka.

Za pár korun /06.02.17
Cibulové rohlíčky

Cibulové rohlíčky

Upečeno podle receptu

Běly Gruberové z Vyškova

Za pár korun /22.03.18
Knedlíky z masáků

Knedlíky z masáků

Podávám je se zelím a smaženou cibulkou.

Dalibor Marounek, Roudnice

Za pár korun /10.05.15
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama