Nela Vlčková, Třeboň
Ingredience
- 1 cibule
- 1 červená cibule
- 2 jarní cibulky
- 1 kyselejší jablko
- 80 g eidamu
- 200 g pomazánkového másla
- podle potřeby sůl a pepř
- 1 bageta
- 1 červená paprika
- pažitka na ozdobu
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Klasickou a červenou cibuli oloupeme, jarní cibulku očistíme. Všechny cibule nasekáme najemno a dáme do misky.
-
Jablko neloupeme, jen vykrojíme jádřinec a také nadrobno nakrájíme. Přidáme ho společně s nastrouhaným sýrem a pomazánkovým máslem k cibulím.
-
Pomazánku podle chuti osolíme i opepříme a mažeme na nakrájenou bagetu. Zdobíme paprikou a pažitkou.