Reklama
Cibulová fritatta
Fotogalerie:

Cibulová fritatta

Kateřina Gajová
Kateřina Gajová
Brno
Můžeme vyzkoušet různé druhy cibulí, nejen klasickou žlutou.

Ingredience

  • 1 velká cibule
  • 2 vejce
  • 1 ks starší pečivo
  • čerstvé bylinky (tymián, oregano, petrželka, bazalka...)
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Doba přípravy

Počet porcí

1-2

Orientační cena

5 Kč

Postup přípravy

  1. Pečivo namočíme v troše vody, aby změklo. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, přidáme nasekané bylinky, natrhané pečivo, promícháme a zalijeme vejci ochucenými solí a pepřem.
  2. Přikryjeme pokličkou a na mírném ohni propékáme, dokud vejce neztuhnou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlupaté knedlíky z cukety

Chlupaté knedlíky z cukety

Budeš koukat, jak jsou dobré. Hedvika Spurná, Rakovník
Za pár korun /24.08.15
Jednoduchý salát

Jednoduchý salát

Levná svačinka, která je hotová za chvíli a vždy přijde vhod.

Alena ...

Za pár korun /15.06.17
Z červeného zelí s chilli

Z červeného zelí s chilli

Veronika Poláčková, Mýto

Za pár korun /23.10.18
Palačinky s lesní náplní

Palačinky s lesní náplní

Majonézové palačinky se více hodí ke slaným pokrmům.

Kristýna Válová, Ústí ...

Za pár korun /19.09.17
Naše koprovka

Naše koprovka

Každý ji dělá jinak, tohle je můj osvědčený recept.
Irena Poláková, Rudná
Za pár korun /14.11.11
Trojhránky se špenátem

Trojhránky se špenátem

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /23.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu