Reklama
Chlebová polévka
Fotogalerie:

Chlebová polévka

Marika Hradečná
Marika Hradečná
Andělská Hora

U nás oblíbená a na přípravu je nenáročná.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Ingredience

  • 2 krajíce chleba
  • 2 brambory
  • 1 hrst sušené houby
  • 1 kostka bujon
  • dle chuti pepř, sůl, kmín, petrželka
  • 2 nožky párek
  • 1 cibule
  • 1 lžička hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Dáme vařit asi 1 litr vody, do které dáme chléb nakrájený na kostky a bujon.
  2. Na pánvi osmahneme cibuli, kterou osolíme, opepříme a přidáme hořčici a nakrájený párek. Až se vše osmahne, přidáme to do polévky společně s nakrájenými bramborami a kmínem. Nakonec přisypeme hrst sušených hub a dochutíme petrželkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ztracená vejce

Ztracená vejce

Máš-li doma chleba a vejce, večeře je hned. Kristina Zejkanová, Praha
Za pár korun /03.02.10
Sladko-kyselé houby

Sladko-kyselé houby

Naložené houbičky miluje můj manžel.
Vlaďka Muchová, Pardubice
Za pár korun /19.11.08
Z rohlíků a brambor

Z rohlíků a brambor

Jestli nejsi náročná a ráda připravuješ rychlé a jednoduché věci, zkus uvařit tyto ...
Za pár korun /14.06.11
Topinky s bramborovou pomazánkou

Topinky s bramborovou pomazánkou

Této pomazánce se také říká ‚‚falešný tatarák‘‘ – já jsem nikdy pravý ...
Za pár korun /01.09.08
Petrželkové knedlíky

Petrželkové knedlíky

Dělám je k vepřovému na houbách.

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /08.05.15
Houskové kynuté knedlíky

Houskové kynuté knedlíky

Jsou nadýchané a vždy se podaří.

Petra Holická, České Budějovice

Za pár korun /15.02.15
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama