Reklama
Celerová pomazánka
Fotogalerie:

Celerová pomazánka

Simona Červinková
Simona Červinková
Letohrad
Tato pomazánka je velice jednoduchá a pochutná se na ni opravdu každý.
Simona Červinková, Letohrad

Ingredience

  • 1 sklenice sterilovaný celer
  • 150-200 g měkký salám, kabanos
  • 1 pomazánkové mnáslo
  • 1 veka

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Sterilovaný celer scedíme a nálev vylijeme.
  2. krok2 Poté celer umeleme společně se salámem v mlýnku na maso nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme pomazánkové máslo a pečlivě promícháme.
  3. Veku nakrájíme na plátky, namažeme připravenou pomazánkou a ozdobíme salámem, vajíčkem, okurkou a dalšími přisadami dle chuti.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mléčný koktejl s lesními plody

Mléčný koktejl s lesními plody

Letní osvěžení s ovocem. Petra Lipowská, Hrádek
Za pár korun /25.07.17
Květáková polévka s muškátem

Květáková polévka s muškátem

Stačí špetka muškátu a chuť polévky se zvýrazní.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

...
Za pár korun /17.09.12
Drožďová polévka

Drožďová polévka

Je zdravá a moje rodina si na ní ráda pochutná.
Lucie Žemličková, Praha
...
Za pár korun /20.10.09
Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Když přijdou přátelé, otevřeme si lahvinku vína a k tomu přikusujeme něco ...

Za pár korun /09.02.15
Knedlíky z masáků

Knedlíky z masáků

Podávám je se zelím a smaženou cibulkou.

Dalibor Marounek, Roudnice

Za pár korun /10.05.15
Krabí polévka

Krabí polévka

Je vynikající a během pár minut hotová.
Michaela Reichlová, Tursko
Za pár korun /17.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu