Reklama
Brambory s mozzarellou
Fotogalerie:

Brambory s mozzarellou

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno
Snadná příprava, ještě lepší chuť.

Ingredience

  • 250 g brambory
  • 1 balení mozarella v nálevu
  • dle chuti koření na brambory
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zapékací nádoby nebo do remosky. Přisypeme koření na brambory, případně jiné koření podle chuti a osolíme.
  2. Kdo má rád zeleninu, můžeme do nádoby či remosky přisypat ještě zeleninu nakrájenou na kousky. Brambory zapékáme asi 20 minut. Nakonec přidáme nakrájenou mozzarellu a zapékáme ještě asi 10 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křupavá večeře

Křupavá večeře

Tuto rychlou večeři připravuji vždy, když mám chuť na něco lehkého a rychlého. ...
Za pár korun /20.05.12
Omeleta se švestkami

Omeleta se švestkami

Snídaně, svačina, dezert... Stačí si jen vybrat kdy a podávat.

Milada ...

Za pár korun /12.10.17
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Výtečný salát,který máme všichni moc rádi. 
Za pár korun /15.02.09
Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Tato vydatná polévka plná brambor‚ kapusty a dobré klobásy jde podávat ...
Za pár korun /29.03.10
Květák se sýrovou omáčkou

Květák se sýrovou omáčkou

Je skvělý s noky nebo s brambory.

Romana Sedlická, Praha

Za pár korun /06.10.16
Ledový meloun

Ledový meloun

Osvěžující melounový drink vhodný na oslavu nebo posezení s přáteli.
Pavel ...
Za pár korun /08.09.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu