Reklama
Brambory s mozzarellou
Fotogalerie:

Brambory s mozzarellou

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno
Snadná příprava, ještě lepší chuť.

Ingredience

  • 250 g brambory
  • 1 balení mozarella v nálevu
  • dle chuti koření na brambory
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zapékací nádoby nebo do remosky. Přisypeme koření na brambory, případně jiné koření podle chuti a osolíme.
  2. Kdo má rád zeleninu, můžeme do nádoby či remosky přisypat ještě zeleninu nakrájenou na kousky. Brambory zapékáme asi 20 minut. Nakonec přidáme nakrájenou mozzarellu a zapékáme ještě asi 10 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Studentský bulgur

Studentský bulgur

Jako studentka dávám přednost pokrmům, které nejsou náročné na přípravu. Anežka ...
Za pár korun /22.05.13
Kolečka a` la minilangoše

Kolečka a` la minilangoše

Někdy není čas vyvařovat, tak se snažím vaření si zjednodušit.

Veronika Marková, ...

Za pár korun /18.09.16
Nudle se zelím

Nudle se zelím

Nejlevnějším a nejrychlejším jídlem, jaké si umím představit, jsou nudle se zelím. ...
Za pár korun /20.08.08
Bramborák do trouby

Bramborák do trouby

Do těsta můžeme vmíchat nakrájenou uzeninu nebo slaninu.

Ivana Bartušková, Luka nad ...

Za pár korun /03.03.15
Bramborové vějířky se slaninou

Bramborové vějířky se slaninou

Jestliže připravujeme tyto brambory‚ musíme mít šikovné prsty a trochu ...
Za pár korun /31.05.10
Bylinkový jarní vývar

Bylinkový jarní vývar

Levnou a zdravou polévku můžeš vyčarovat jednoduše z toho, co zbude po vaření hlavních...
Za pár korun /29.09.08
 

Nejnovější

Dort z nivy

Dort z nivy

Ozdob ho rajčátky nebo jinou zeleninou. Jarmila Malá, Beroun
Všehochuť /10.12.16
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm.

Kryštof Slánský, Brno

Škola vaření /09.12.16
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád.

Ondřej Dráteník, Litomyšl

Škola vaření /08.12.16
Růžičky s kuřecí náplní

Růžičky s kuřecí náplní

Výborné sváteční pohoštění, které nikdo neodmítne.

Iva Dvorská, Jičín

Všehochuť /07.12.16
Rozinkové cukroví

Rozinkové cukroví

Vykrajuji vždy rovnou víc tvarů pro pestrost.

Zuzana Vojáčková, Olomouc

Sladký život /07.12.16
Croquenbouche

Croquenbouche

Croquenbouche je z francouzského ‚‚croque en bouche‘‘, znamená ‚‚křupnutí v ...

Všehochuť /06.12.16
Miniroládky

Miniroládky

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní ...

Všehochuť /06.12.16
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je...

Všehochuť /05.12.16
Višně v marcipánu

Višně v marcipánu

Hodí se na jakoukoliv slavnostní příležitost. U nás se připravují hlavně ...

Sladký život /05.12.16
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1612

Cukroví

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Je tu.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama