Reklama
Brambory s mozzarellou
Fotogalerie:

Brambory s mozzarellou

Libuše Hlaváčová
Libuše Hlaváčová
Brno
Snadná příprava, ještě lepší chuť.

Ingredience

  • 250 g brambory
  • 1 balení mozarella v nálevu
  • dle chuti koření na brambory
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme do zapékací nádoby nebo do remosky. Přisypeme koření na brambory, případně jiné koření podle chuti a osolíme.
  2. Kdo má rád zeleninu, můžeme do nádoby či remosky přisypat ještě zeleninu nakrájenou na kousky. Brambory zapékáme asi 20 minut. Nakonec přidáme nakrájenou mozzarellu a zapékáme ještě asi 10 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibule v těstíčku

Cibule v těstíčku

Jednodušší a hlavně lacinější jídlo už ani nemůže být. Zkus ho taky. ...
Za pár korun /08.03.14
Chlebové „bramboráčky“

Chlebové „bramboráčky“

Návod, jak se zbavíit tvrdšího chleba!
Petr Vozihnoj, Šumperk
Za pár korun /04.08.11
Těstovinové závitky s lilkem

Těstovinové závitky s lilkem

Možná poněkud neobvyklá kombinace, ale rozhodně stojí za vyzkoušení.

Martina ...

Za pár korun /30.08.15
Křenící se tuňák

Křenící se tuňák

Křenu dáme tolik, kolik sneseme, je léčivý. 

Kateřina Gajová, Brno 

Za pár korun /06.03.12
Brambory s vejci na karí

Brambory s vejci na karí

Je mi líto něco vyhazovat, všechny zbytky se snažím vždycky zužitkovat.

Jana ...

Za pár korun /25.10.15
Utopenci trochu jinak

Utopenci trochu jinak

Jestli máte rádi utopence, zkuste tento recept. Jíst je můžete už druhý den.
Za pár korun /12.01.12
 

Nejnovější

Roládky z toastového chleba

Roládky z toastového chleba

Podle receptu Květy Irgelové z Krnova
Za pár korun /19.09.19
Ořechový chléb

Ořechový chléb

Špaldová mouka je zdravější

Podle receptu Blanky Vránové z Liberce

Škola vaření /19.09.19
Papriky plněné masem

Papriky plněné masem

Marie Dlesková, Klamoš

Škola vaření /19.09.19
Hamburgeroví klauni

Hamburgeroví klauni

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /19.09.19
Švestkový závin s mákem

Švestkový závin s mákem

Klasika, která nikdy nezklame

Podle receptu Blanky Fenclové z Tábora

Sladký život /19.09.19
Žitný chléb z plechu

Žitný chléb z plechu

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /18.09.19
Dýňové karí

Dýňové karí

Podle receptu Terezy Svobodové z Kladna

Zdravě a chutně /18.09.19
Ovesné večky

Ovesné večky

Anna Šušláková, Most

Zdravě a chutně /18.09.19
Plněná zelná hlávka

Plněná zelná hlávka

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Všehochuť /18.09.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama