Reklama
Bramborovo-vajíčková pomazánka
Fotogalerie:

Bramborovo-vajíčková pomazánka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Může to být jak rychlá večeře, tak třeba podklad na chlebíčky pro návštěvu.


Květa Kroupová, Aš

Ingredience

  • 4 střední brambory
  • 4 vejce
  • 2 cibule
  • 3 lžíce másla
  • 5 lžic majonézy
  • dle potřeby sůl a pepř
  • 2 lžičky francouzské hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme ve slupce, vejce natvrdo. Obojí necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme – brambory najemno a vejce nahrubo. Opatrně promícháme a přidáme změklé máslo, majonézu a najemno nakrájenou cibuli. Dochutíme solí, pepřem a francouzskou hořčicí.

  2. Pomazánku namažeme na pečivo a ozdobíme podle chuti (uzeninou, zeleninou…).

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (22.3.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí zmrzlina

Domácí zmrzlina

Je výborná a rychlá a připravit lze z jakéhokoliv ovoce.
Za pár korun /06.04.12
Loupáky

Loupáky

Čerstvé chutnají  nejen ke snídani.

Svatava Moravcová, Brno

Za pár korun /27.10.13
Chlebové karbanátky

Chlebové karbanátky

Zbylé pečivo by byla  škoda vyhodit.

Monika Egersdorfová, Zruč nad Sázavou

Za pár korun /02.04.16
Studentský bulgur

Studentský bulgur

Jako studentka dávám přednost pokrmům, které nejsou náročné na přípravu.

Anežka ...

Za pár korun /22.05.13
Polévka ze zbylých brambor

Polévka ze zbylých brambor

Jednoduše se tak spotřebují zbytky.

Helena Macková, Vsetín

Za pár korun /22.10.13
Avokádo v cibulových kroužcích

Avokádo v cibulových kroužcích

Exotické avokádo je plné zdravých tuků. Na pomazánku je skvělé, ale tento recept ...

Za pár korun /16.10.17
 

Nejnovější

Krůtí směs s hlívou

Krůtí směs s hlívou

Anna Fajtová, Praha
Vaříme express /19.02.20
Noky s omáčkou

Noky s omáčkou

Vratilav Horký, Sokolov

Vaříme express /19.02.20
Rychlý jarní salát

Rychlý jarní salát

Jana Baláková, Písek

Zdravě a chutně /19.02.20
Játrové palačinky se sýrovou náplní

Játrové palačinky se sýrovou náplní

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /19.02.20
Snídaně v anglickém stylu

Snídaně v anglickém stylu

Karolína Hrušková, Praha

Všehochuť /19.02.20
Kuřecí čína

Kuřecí čína

Podle receptu

Jindřišky Hájkové z Chrudimi

Všehochuť /19.02.20
Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli

Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli

Oceníš dokonalou chuť

Robert Nerad


Všehochuť /19.02.20
Novohradský vepřový plátek

Novohradský vepřový plátek

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /18.02.20
Domácí langoše

Domácí langoše

Jaroslava Šrubařová, Bystřice pod Hostýnem

Za pár korun /18.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama