Reklama
Bramborovo-celerový salát s majolkou
Fotogalerie:

Bramborovo-celerový salát s majolkou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Celer bývá neprávem opomíjenou zeleninou.

Hana Kocourková, Liberec

Ingredience

  • 8 brambor uvařených ve slupce
  • 1/2 celeru
  • 1 červená cibule
  • 1 svazek jarní cibulky
  • trocha soli a pepře
  • trocha šťávy z citronu
  • 3–4 lžíce majolky

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Den předem ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Celer okrájíme a dáme asi na 15 minut vařit do slané vody.

  2. K bramborám přidáme na kolečka nakrájenou červenou cibuli a jarní cibulku, ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou. Povařený celer nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme k ostatním surovinám. Nakonec zlehka vmícháme majolku.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krabí polévka

Krabí polévka

Je vynikající a během pár minut hotová. Michaela Reichlová, Tursko
Za pár korun /17.03.10
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
Špekáčky na pivu

Špekáčky na pivu

Ondřej Slanina

Za pár korun /03.03.19
Řecké tzaziky

Řecké tzaziky

Středomořská dobrota.
Veronika Hovancová, Olomouc
Za pár korun /15.12.08
Cibulová polévka se sýrem

Cibulová polévka se sýrem

Velmi rychlá‚ není problém ji připravit třeba na studentských kolejích.
...
Za pár korun /27.05.10
Majolkové řezy

Majolkové řezy

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Za pár korun /22.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu