Reklama

Další články:

Šťovíková omáčka

Šťovíková omáčka

Vyzkoušej moji specialitu. Zsanett Skálová, Opatov na Moravě
Do 30 korun /14.11.11
 
Drožďová pochoutka s pórkem a ředkvičkami

Drožďová pochoutka s pórkem a ředkvičkami

Nezapomeň dobře vyvětrat – droždí se při restování velmi výrazně rozvoní. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Do 30 korun /17.09.16
 
Kapustová polévka

Kapustová polévka

Je rychlá, zdravá, vydatná a hlavně dobrá. Jana Erbenová, Ústí nad Labem
Do 30 korun /24.10.17
 
Omeleta v housce

Omeleta v housce

Hodí se i na výlety, je poměrně vydatná. Alena Herzová, Prachatice
Do 30 korun /10.09.16
 
Míchaná vejce s hlívou ústřičnou

Míchaná vejce s hlívou ústřičnou

Hlíva není výrazná, jí ji i syn, který houby nerad. Kateřina Jašková, Semily
Do 30 korun /20.04.17
 
Naše koprovka

Naše koprovka

Každý ji dělá jinak, tohle je můj osvědčený recept. Irena Poláková, Rudná
Do 30 korun /14.11.11
 
Rohlík v kabátku

Rohlík v kabátku

Tento recept se hodí, když je spíž prázdná. Kateřina Vlčková, Dubicko
Do 30 korun /03.09.17
 
Bramborový závin  s houbami

Bramborový závin s houbami

Podle receptu Josefa Honsů z Roudnice nad Labem
Do 30 korun /17.09.19
 
Špenátové vafle s vejcem

Špenátové vafle s vejcem

Martina Lancingerová, Světice
Do 30 korun /07.03.18
 
Utajené knedlíky

Utajené knedlíky

Hana Šátralová, Praha
Do 30 korun /14.08.18
 
Kefírové placky se sýrem

Kefírové placky se sýrem

Jana Dorazinová, Orlová
Do 30 korun /21.06.19
 
Odlehčená fazolačka

Odlehčená fazolačka

Dietnější polívka, co dodá sílu. Pavla Tomanová, Orlová - Lutyně
Do 30 korun /06.06.13
 
Skořicová rýže

Skořicová rýže

Bohdana Svobodová, Veselí nad Moravou
Do 30 korun /18.11.17
 
Plněná slaná vajíčka

Plněná slaná vajíčka

Místo hrášku můžeš dát podušené houby. Danuše Maněvská, Praha
Do 30 korun /16.03.16
 
Chudé placky

Chudé placky

Nejlepší jsou s bílou kávou z melty, jak je dělala moje babička. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 30 korun /23.12.11
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 23

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama