Reklama

Další články:

Šťovíková omáčka

Šťovíková omáčka

Vyzkoušej moji specialitu. Zsanett Skálová, Opatov na Moravě
Do 30 korun /14.11.11
 
Drožďová pochoutka s pórkem a ředkvičkami

Drožďová pochoutka s pórkem a ředkvičkami

Nezapomeň dobře vyvětrat – droždí se při restování velmi výrazně rozvoní. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Do 30 korun /17.09.16
 
Kapustová polévka

Kapustová polévka

Je rychlá, zdravá, vydatná a hlavně dobrá. Jana Erbenová, Ústí nad Labem
Do 30 korun /24.10.17
 
Omeleta v housce

Omeleta v housce

Hodí se i na výlety, je poměrně vydatná. Alena Herzová, Prachatice
Do 30 korun /10.09.16
 
Míchaná vejce s hlívou ústřičnou

Míchaná vejce s hlívou ústřičnou

Hlíva není výrazná, jí ji i syn, který houby nerad. Kateřina Jašková, Semily
Do 30 korun /20.04.17
 
Naše koprovka

Naše koprovka

Každý ji dělá jinak, tohle je můj osvědčený recept. Irena Poláková, Rudná
Do 30 korun /14.11.11
 
Rohlík v kabátku

Rohlík v kabátku

Tento recept se hodí, když je spíž prázdná. Kateřina Vlčková, Dubicko
Do 30 korun /03.09.17
 
Bramborový závin  s houbami

Bramborový závin s houbami

Podle receptu Josefa Honsů z Roudnice nad Labem
Do 30 korun /17.09.19
 
Špenátové vafle s vejcem

Špenátové vafle s vejcem

Martina Lancingerová, Světice
Do 30 korun /07.03.18
 
Utajené knedlíky

Utajené knedlíky

Hana Šátralová, Praha
Do 30 korun /14.08.18
 
Kefírové placky se sýrem

Kefírové placky se sýrem

Jana Dorazinová, Orlová
Do 30 korun /21.06.19
 
Odlehčená fazolačka

Odlehčená fazolačka

Dietnější polívka, co dodá sílu. Pavla Tomanová, Orlová - Lutyně
Do 30 korun /06.06.13
 
Skořicová rýže

Skořicová rýže

Bohdana Svobodová, Veselí nad Moravou
Do 30 korun /18.11.17
 
Plněná slaná vajíčka

Plněná slaná vajíčka

Místo hrášku můžeš dát podušené houby. Danuše Maněvská, Praha
Do 30 korun /16.03.16
 
Chudé placky

Chudé placky

Nejlepší jsou s bílou kávou z melty, jak je dělala moje babička. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 30 korun /23.12.11
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 23

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama