Reklama
Zelný nákyp
Fotogalerie:

Zelný nákyp

Lukáš Petríska

Buchlovice
Nákyp zvládne připravit k obědu i každý mužský. Je to jídlo, které hotové chutná i malým dětem.
Lukáš Petríska, Buchlovice

Ingredience

  • 5 vejce
  • 1 zelí kysané
  • cibule
  • 500 ml mléko
  • majoránka
  • strouhanka
  • 5 rohlíky
  • 500 g maso hovězí mleté
  • romadur

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí, mleté maso, na kostky nakrájené rohlíky, cibuli a koření promícháme. Mléko a vajíčka rozkvedláme a přidáme do směsi, promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Pečeme na vymazaném plechu při 180 °C asi 45 mi­nut. 10 minut před dopečením poklademe romadurem nebo uzeným sýrem. Podáváme se zeleninou.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Placičky se semínky

Placičky se semínky

Podávám je s kečupem a tatarskou omáčkou. Lenka Ťažárová, Březová
Za pár korun /12.09.13
Ondráše s kedlubnou

Ondráše s kedlubnou

Jako přílohu podávám vařené brambory.

Eva Valentová, Lipník nad Bečvou

Za pár korun /18.07.16
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Česneku není nikdy dost

Podle receptu Daniely Skálové z Říčan


Za pár korun /11.08.18
Zelné listové šátečky

Zelné listové šátečky

Helena Keříková, Humpolec

Za pár korun /28.06.18
Zapečené brambory s brokolicí a nivou

Zapečené brambory s brokolicí a nivou

Chutný a zdravý oběd, který rozhodně nedá moc práce.

Tereza Hájková, ...

Za pár korun /14.07.13
 

Nejnovější

Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Vydatná pochoutka

Podle receptu Marie Smolíkové z Vrchlabí



Škola vaření /25.02.20
Slezské bramborové stryky

Slezské bramborové stryky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Škola vaření /25.02.20
Kapr po strašicku

Kapr po strašicku

Jana Remková, Orlová

Škola vaření /25.02.20
Vizovické miniroládičky

Vizovické miniroládičky

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /25.02.20
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně

Škola vaření /25.02.20
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Pečené v troubě

Podle receptu Luboše Holého z Vlašimi

Škola vaření /24.02.20
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch

Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu

Škola vaření /24.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama