Reklama
Zelný nákyp
Fotogalerie:

Zelný nákyp

Lukáš Petríska

Buchlovice
Nákyp zvládne připravit k obědu i každý mužský. Je to jídlo, které hotové chutná i malým dětem.
Lukáš Petríska, Buchlovice

Ingredience

  • 5 vejce
  • 1 zelí kysané
  • cibule
  • 500 ml mléko
  • majoránka
  • strouhanka
  • 5 rohlíky
  • 500 g maso hovězí mleté
  • romadur

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí, mleté maso, na kostky nakrájené rohlíky, cibuli a koření promícháme. Mléko a vajíčka rozkvedláme a přidáme do směsi, promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Pečeme na vymazaném plechu při 180 °C asi 45 mi­nut. 10 minut před dopečením poklademe romadurem nebo uzeným sýrem. Podáváme se zeleninou.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrová bábovka

Sýrová bábovka

Tebe ani tvé hosty rozhodně nezklame. Jiřina Holečková, Karviná
Za pár korun /19.01.17
Papriky na karí s pečenými bramborami

Papriky na karí s pečenými bramborami

Zdravá zeleninová dobrota je vhodná nejen pro vegetariány. Chutná opravdu všem.
Klára ...
Za pár korun /29.08.14
Sekaná se sýrem

Sekaná se sýrem

Domácí sekaná, která chutná každému.

Kristýna Kolínská, Chlumec u Ústí nad Labem

Za pár korun /29.05.13
Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Ještě lepší bude, když dlouhozrnnou rýži nahradíš speciální rýží arborio, která ...

Za pár korun /07.06.13
Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Rychlé, levné, chutné!

Martina Hejnyšová, Praha

Za pár korun /23.05.12
Pikantní špekáčky

Pikantní špekáčky

Se skupinou přátel rádi zkoušíme nové recepty.
Jiří Hrnčíř, Praha 4
...
Za pár korun /03.11.08
 

Nejnovější

Krůtí rizoto

Krůtí rizoto

Krásné kopečky rýže vytvaruješ formičkou nebo naběračkou. Eva Houdecká, ...
Vaříme express /25.09.17
Kroupové rizoto s chorizem

Kroupové rizoto s chorizem

Kroupy se vaří déle, jinak rychlovka.

Bohunka Králová, Mělník

Všehochuť /25.09.17
Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Recept jsem si přivezl z pracovní stáže v Itálii.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /24.09.17
Vepřová pánev

Vepřová pánev

Jednoduchá zeleninová směs s masem, která se dá připravit během pár minut.

...

Vaříme express /24.09.17
Treska se žampiony

Treska se žampiony

Treska je krásně křehká ryba, která nám chutná.

Romana Stryková, Kolín

Škola vaření /23.09.17
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Penne s lečem

Penne s lečem

Lečo máme vždy zavařené do zásoby, ale čerstvé je nejlepší.

Jindřich ...

Zdravě a chutně /23.09.17
Fazolové bochánky

Fazolové bochánky

Pozor, fazole z plechovky jsou často dost slané.

Lída Guk, Pelhřimov

Všehochuť /23.09.17
Smažená pštrosí vejce

Smažená pštrosí vejce

I když jsou to vlastně skotská vejce, název pštrosí je kvůli vzhledu mnohem ...

Všehochuť /23.09.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1710_smal

Rychlé recepty

Začala škola, zahrada ještě plodí o sto šest, pěkné počasí stále láká k procházkám a času je málo.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama