Reklama
Zelný nákyp
Fotogalerie:

Zelný nákyp

Lukáš Petríska

Buchlovice
Nákyp zvládne připravit k obědu i každý mužský. Je to jídlo, které hotové chutná i malým dětem.
Lukáš Petríska, Buchlovice

Ingredience

  • 5 vejce
  • 1 zelí kysané
  • cibule
  • 500 ml mléko
  • majoránka
  • strouhanka
  • 5 rohlíky
  • 500 g maso hovězí mleté
  • romadur

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí, mleté maso, na kostky nakrájené rohlíky, cibuli a koření promícháme. Mléko a vajíčka rozkvedláme a přidáme do směsi, promícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Pečeme na vymazaném plechu při 180 °C asi 45 mi­nut. 10 minut před dopečením poklademe romadurem nebo uzeným sýrem. Podáváme se zeleninou.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bašta strýce Pepina

Bašta strýce Pepina

Bulgur je lámaná celozrnná pšenice. Snadno se připravuje.  Jitka Jasná, ...
Za pár korun /20.10.15
Cukeťák se sýrem

Cukeťák se sýrem

Můžeš použít pikantnější klobásu.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /19.08.17
Masové kostky

Masové kostky

Vaření mě baví, ráda zkouším nové recepty. Tento mě zaujal.
Jana Mencáková, Lhota ...
Za pár korun /10.10.08
Balíček s překvapením

Balíček s překvapením

Když přijdu na návštěvu k mamince, vyměňujeme si spolu nové nápady na recepty. Tohle ...
Za pár korun /19.11.10
Ryba zapečená v salátu z brambor

Ryba zapečená v salátu z brambor

Dej si štědrovečerní večeři i jindy – a jinak.

Lucie Blahová, Slavičín

Za pár korun /31.05.14
Mrkev s jarní cibulkou

Mrkev s jarní cibulkou

Výborné k masu nebo jen tak k zakousnutí.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /29.08.15
 

Nejnovější

Nadýchaná roláda

Nadýchaná roláda

Upečeno podle receptu Zuzany Janáčkové z Plzně
Sladký život /25.11.17
Sváteční paštika z kuřecích jater

Sváteční paštika z kuřecích jater

Uvařeno podle receptu Vlasty Zatloukalové ze Soběslavi

Škola vaření /24.11.17
Adventní věnec

Adventní věnec

Upečeno podle receptu Lucie Zitové z Jablonce

Všehochuť /24.11.17
Vejce plněná lososovou pěnou

Vejce plněná lososovou pěnou

Luděk Fiala, Nymburk

Vaříme express /23.11.17
Karbanátky z čočky a ořechů

Karbanátky z čočky a ořechů

Daniela Moravcová, Holešov

Zdravě a chutně /23.11.17
Vánoční štóla z domácí pekárny

Vánoční štóla z domácí pekárny

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /23.11.17
Sváteční bonbonky

Sváteční bonbonky

Vlaďka Novotná, Ústí nad Orlicí

Sladký život /23.11.17
Dezert zebra s plody moře

Dezert zebra s plody moře

Petra Hyťhová, Nýřany

Sladký život /23.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama