Reklama
Zeleninová ‚‚čína‘‘
Fotogalerie:

Zeleninová ‚‚čína‘‘

Eliška Robová

Praha

Podáváme s rýží a jíme hůlkami.

Eliška Robová, Praha

Ingredience

  • 500 g vepřová plec
  • 1/4 ks celer
  • 1 kapie
  • 1/2 ks cuketa
  • 1/2 ks pórek
  • 1 cibule
  • 1 palička česnek
  • trocha olivového oleje
  • trocha soli a pepře
  • 1 chilli paprička
  • trocha sójové omáčky
  • trocha škrobu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Maso, celer, kapii a cuketu opláchneme a pokrájíme na přibližně stejně velké nudličky. Nakrájíme také pórek, cibuli a česnek.

  2. Na pánev kápneme olivový olej a zprudka opražíme maso. Ztlumíme oheň a postupně přidáváme zeleninu tak, aby se nejtvrdší dělala nejdéle a nejměkčí nejkratší dobu. Společně dusíme do- měkka. Dochutíme solí, pepřem, chilli papričkou, sójovou omáčkou a nakonec zaprášíme trochou škrobu.

Pošli recept! 6/2014 (16.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hnízdečka s houbami

Hnízdečka s houbami

Kdo má rád, přidá salátový dresink. Lída Guk, Pacov
Za pár korun /01.11.13
Lívance s borůvkami

Lívance s borůvkami

Jsou výbornou svačinkou hlavně pro děti.
Kristina Vyhlasová, Mělnické Vtelno
Za pár korun /15.12.08
Zapečené brambory s dýní

Zapečené brambory s dýní

Zdeňka Polanská, Vsetín

Za pár korun /25.10.18
Rizoto se salámem

Rizoto se salámem

Rýže je hotová, když vsákne všechnu vodu.
Martina Mikulová, Třebonín
Za pár korun /06.05.11
Pekáče

Pekáče

Jsou výborné. Dělám je docela často.
Jaroslava Skoumalová, Třebíč
Za pár korun /23.05.11
Pistáciové roládky

Pistáciové roládky

Výborná pochoutka k vínu, všem návštěvám vždycky moc chutnají.

Kristýna Boráková,...

Za pár korun /08.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu