Podáváme s rýží a jíme hůlkami.
Eliška Robová, Praha
Ingredience
- 500 g vepřová plec
- 1/4 ks celer
- 1 kapie
- 1/2 ks cuketa
- 1/2 ks pórek
- 1 cibule
- 1 palička česnek
- trocha olivového oleje
- trocha soli a pepře
- 1 chilli paprička
- trocha sójové omáčky
- trocha škrobu
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Maso, celer, kapii a cuketu opláchneme a pokrájíme na přibližně stejně velké nudličky. Nakrájíme také pórek, cibuli a česnek.
-
Na pánev kápneme olivový olej a zprudka opražíme maso. Ztlumíme oheň a postupně přidáváme zeleninu tak, aby se nejtvrdší dělala nejdéle a nejměkčí nejkratší dobu. Společně dusíme do- měkka. Dochutíme solí, pepřem, chilli papričkou, sójovou omáčkou a nakonec zaprášíme trochou škrobu.