Krůtí maso nám chutná víc než kuřecí.
Simona Slováková, Ježov
Ingredience
- 4 krůtí řízky
- trocha soli
- trocha pepře
- 2 lžíce kečup
- 100 g slanina
- 100 g eidam
- 1 balení mražená zelenina (kukuřice, mrkev, hrášek)
- trocha oleje
- 150 ml masový vývar nebo bujon
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Každý řízek osolíme‚ opepříme a natřeme kečupem. Na maso klademe plátky slaniny. Sýr nakrájíme na kostky a smícháme je se zeleninou.Směs položíme na slaninu, každý řízek smotáme a zpevníme párátkem.
-
Maso potřeme olejem‚ podlijeme vývarem a dáme péct do trouby při 190 °C. Dle potřeby podléváme.