Reklama
Závitky se slaninou a zeleninou
Fotogalerie:

Závitky se slaninou a zeleninou

Simona Slováková

Ježov

Krůtí maso nám chutná víc než kuřecí.

Simona Slováková, Ježov

Ingredience

  • 4 krůtí řízky
  • trocha soli
  • trocha pepře
  • 2 lžíce kečup
  • 100 g slanina
  • 100 g eidam
  • 1 balení mražená zelenina (kukuřice, mrkev, hrášek)
  • trocha oleje
  • 150 ml masový vývar nebo bujon

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Každý řízek osolíme‚ opepříme a natřeme kečupem. Na maso klademe plátky slaniny. Sýr nakrájíme na kostky a smícháme je se zeleninou.Směs položíme na slaninu, každý řízek smotáme a zpevníme párátkem.

  2. Maso potřeme olejem‚ podlijeme vývarem a dáme péct do trouby při 190 °C. Dle potřeby podléváme.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Gratinovaná brokolice  v omáčce Mornay

Gratinovaná brokolice v omáčce Mornay

Výborná je samotná, ale hodí se i jako příloha. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem ...
Za pár korun /15.10.15
Borůvky se zakysanou smetanou

Borůvky se zakysanou smetanou

Mé děti už nechtějí jíst nic jiného! Tuhle dobrůtku dělám jako snídani, dezert ...

Za pár korun /17.07.17
Sladký rýžový nákyp

Sladký rýžový nákyp

Tento nákyp zasytí, je zdravý a navíc si děti smlsnou. Když zbude, klidně si jej druhý ...
Za pár korun /11.03.13
Odpalované noky zapečené se sýrem

Odpalované noky zapečené se sýrem

Můžeš je posypat pažitkou nebo pokrájenou mladou cibulkou.

Alena Rychlá, České ...

Za pár korun /13.05.15
Zapečené brambory s chřestem

Zapečené brambory s chřestem

K zapékání používám čedar nebo goudu.

Kamila Slezáčková, Hodonín

Za pár korun /01.05.16
Balenky

Balenky

Vždy se po nich jen zapráší.
Zuzana Novotná, Židněves
Za pár korun /08.09.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu