Zapékané těstoviny
Fotogalerie:

Zapékané těstoviny

Renata Jesinková

Trnovany
Zapečené těstoviny jsou rychle hotové.
Renata Jesinková, Trnovany

Ingredience

  • 1 konzerva vepřové v konzervě
  • 500 g těstoviny
  • 1 smetana
  • 3 vejce
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 cibule
  • dle chuti koření
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka‚ pak scedíme a nasypeme do zapékací mísy. Promícháme. Na oleji zpěníme cibulku‚ přidáme vepřovou konzervu a koření podle chuti‚ potom smícháme s těstovinami.
  2. Do misky dáme smetanu, strouhaný sýr a vejce. Společně rozkvedláme a směsí zalijeme těstoviny. Zapečeme v předehřáté troubě na 200 °C dozlatova.

Pošli recept! 3/2010 (10.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Jednou mě překvapila nečekaná návštěva a já jsem po chvíli příjemného povídání ...
Za pár korun /03.10.08
Vánočka z domácí pekárny

Vánočka z domácí pekárny

Pečená doma je vždycky nejlepší.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /07.12.14
Zeleninová ‚‚čína‘‘

Zeleninová ‚‚čína‘‘

Podáváme s rýží a jíme hůlkami.

Eliška Robová, Praha

Za pár korun /15.07.15
Plněné mušličky

Plněné mušličky

Náplň vymýšlím podle obsahu lednice.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /10.03.15
Kapustová polévka s opečenou žemlí

Kapustová polévka s opečenou žemlí

Je to skvělá pochoutka pro chladné dny. Spolehlivě zahřeje.

Alžběta Brdková, Liberec

Za pár korun /08.06.14
Jednoduchá letní nádivka

Jednoduchá letní nádivka

Jíme rádi. Vařím denně, naše dcerky, Adélka a Natálka, často pomáhají. Masová ...
Za pár korun /13.08.08
 

Nejnovější

S hráškem a slaninou

S hráškem a slaninou

Tato dobrota se nám asi nikdy nepřejí. Irena Ivanova, Ostrava
Škola vaření /29.09.16
Rozinkové placičky s medem

Rozinkové placičky s medem

Léty prověřená klasika, jsou opravdu moc dobré.

Milada Pernicová, Ústí nad Labem

Škola vaření /29.09.16
Knedlíky se slaninou

Knedlíky se slaninou

Rychlá, chutná a vydatná večeře.

Zdena Vondrová, Olomouc

Škola vaření /29.09.16
Mašličky s tofu a uzeným sýrem

Mašličky s tofu a uzeným sýrem

Mám ráda zdravá jídla, těstoviny, tofu, špenát, sýr... V tomto receptu je vše ...

Zdravě a chutně /29.09.16
Řecké pasticio

Řecké pasticio

Recepturu mám z dovolené.

Karolína Tichá, Praha

Všehochuť /29.09.16
Úžasný krém Lemon curd

Úžasný krém Lemon curd

Mívám jej připravený v lednici do zásoby.

Lenka Bocková, Liberec

Sladký život /29.09.16
Rybí karbanátky s batátovým pyré

Rybí karbanátky s batátovým pyré

Ryby můžeš prostě jen upéct a podávat s rozmačkanými batáty. Také to nemá ...

Škola vaření /28.09.16
Plněné knedlíky vařené v páře

Plněné knedlíky vařené v páře

Tenhle způsob přípravy se mi osvědčil, jinak už je ani nedělám. A se zelím prostě ...

Škola vaření /28.09.16
Bramborové karbanátky

Bramborové karbanátky

Místo uzeného můžeš dát i jiné pečené maso.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /28.09.16
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1610

Podzimní pečení

Pro někoho je podzim obdobím chmur a různých depresí. Příroda se připravuje k zimnímu spánku a my máme podobné pocity.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama